20 hours ago
(E)
#Arbnora
Dobro jutro svima. ☕️
Sinoć mi ni 800mg tablete protiv bolova nije pomoglo da umanji bolove moje kralježnice. Nisam mogla spavati do 3 ujutro.❤️🩹
Danas ću odmarati više i još ću razmisliti o promjeni invalidskih kolica jer mislim da je problem i do držanje u njima i same pozicije vratne kralježnice, naslona ruku, ramena i svega. Moram još sa liječnikom o tome pričati pa ću vas o istom obavijestiti ako bude promjena.👩🦽
Želim vam predivan početak tjedna i uživajte u suncu.🌞🩷
Dobro jutro svima. ☕️
Sinoć mi ni 800mg tablete protiv bolova nije pomoglo da umanji bolove moje kralježnice. Nisam mogla spavati do 3 ujutro.❤️🩹
Danas ću odmarati više i još ću razmisliti o promjeni invalidskih kolica jer mislim da je problem i do držanje u njima i same pozicije vratne kralježnice, naslona ruku, ramena i svega. Moram još sa liječnikom o tome pričati pa ću vas o istom obavijestiti ako bude promjena.👩🦽
Želim vam predivan početak tjedna i uživajte u suncu.🌞🩷
Ne spavaš ti djavole nikako, snimaš li snimaš i obrćeš i okrećeš jer ti stvarno gori pod tim tvojim čupavim nogama i rukama 🤮 Šta ti misliš da nas možeš zavarati i pisati da ti od 800 mg nije pomoglo, a ti si samo jedan lijeni lažni udebljani patuljak koji pojma nemaš, šta znači boljetii i imati bolove…😠👊👊
13 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication