#Arbnora
❗️Kad nasilje postane organizirano i koordinirano – to više nije hejt. To je zlostavljanje. Sustavno.
U jednoj od grupa koje već mjesecima vode hajku protiv mene, pojavila se nova objava.
I što poručuju?
➡️ Da im je žao, ali "moraju smanjiti psovke i uvrede" – jer im prijete sankcije
➡️ Da svi koji žele pisati institucijama i medijima protiv mene – to ne objavljuju javno, nego da mi tajno ruše život preko privatnih poruka adminima
Nisu poručili: “Prestanite napadati osobu.”
Nisu rekli: “Ovo je možda prešlo granicu.”
Ne. Samo su rekli: radite to tiše.
Organizirano. Prikriveno. I dalje.
A to, dragi ljudi, više nije mišljenje.
To je mehanizam nasilja.
Ako vas zanima:
✅ jesu li me prijavili centrima?
✅ jesu li išli prema medijima, platformama i institucijama?
✅ kako sve to izgleda iza kulisa i koliko boli?
Mogu vam ispričati. Jer ovo nije priča samo o meni – već i o tome kako društvene mreže postaju oružje u rukama krivih ljudi, ako ih nitko ne zaustavi.
I ne – neću šutjeti.
Ne zato što nemam strah, nego zato što više nemam luksuz da budem tiha kad je istina ovako jasno izložena.
⚠️Grupe su privremeno sakrivene tako da ih naći ne možete i prijaviti. Ne brinite, otkriti će se vremenom. Do tad, ako ste u mogućnosti da ste u grupi, prijavljujte kad god možete.
❗️Kad nasilje postane organizirano i koordinirano – to više nije hejt. To je zlostavljanje. Sustavno.
U jednoj od grupa koje već mjesecima vode hajku protiv mene, pojavila se nova objava.
I što poručuju?
➡️ Da im je žao, ali "moraju smanjiti psovke i uvrede" – jer im prijete sankcije
➡️ Da svi koji žele pisati institucijama i medijima protiv mene – to ne objavljuju javno, nego da mi tajno ruše život preko privatnih poruka adminima
Nisu poručili: “Prestanite napadati osobu.”
Nisu rekli: “Ovo je možda prešlo granicu.”
Ne. Samo su rekli: radite to tiše.
Organizirano. Prikriveno. I dalje.
A to, dragi ljudi, više nije mišljenje.
To je mehanizam nasilja.
Ako vas zanima:
✅ jesu li me prijavili centrima?
✅ jesu li išli prema medijima, platformama i institucijama?
✅ kako sve to izgleda iza kulisa i koliko boli?
Mogu vam ispričati. Jer ovo nije priča samo o meni – već i o tome kako društvene mreže postaju oružje u rukama krivih ljudi, ako ih nitko ne zaustavi.
I ne – neću šutjeti.
Ne zato što nemam strah, nego zato što više nemam luksuz da budem tiha kad je istina ovako jasno izložena.
⚠️Grupe su privremeno sakrivene tako da ih naći ne možete i prijaviti. Ne brinite, otkriti će se vremenom. Do tad, ako ste u mogućnosti da ste u grupi, prijavljujte kad god možete.
4 days ago
4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ne uništavaju te grupe. Ne uništavaju te institucije. Ne uništavaju te komentari. Tvoje te vlastite laži izjedaju, tiho, dio po dio.