Logo
CarboNora Bambucci
4 days ago
#Arbnora
❗️Kad nasilje postane organizirano i koordinirano – to više nije hejt. To je zlostavljanje. Sustavno.
U jednoj od grupa koje već mjesecima vode hajku protiv mene, pojavila se nova objava.
I što poručuju?
➡️ Da im je žao, ali "moraju smanjiti psovke i uvrede" – jer im prijete sankcije
➡️ Da svi koji žele pisati institucijama i medijima protiv mene – to ne objavljuju javno, nego da mi tajno ruše život preko privatnih poruka adminima
Nisu poručili: “Prestanite napadati osobu.”
Nisu rekli: “Ovo je možda prešlo granicu.”
Ne. Samo su rekli: radite to tiše.
Organizirano. Prikriveno. I dalje.
A to, dragi ljudi, više nije mišljenje.
To je mehanizam nasilja.
Ako vas zanima:
✅ jesu li me prijavili centrima?
✅ jesu li išli prema medijima, platformama i institucijama?
✅ kako sve to izgleda iza kulisa i koliko boli?
Mogu vam ispričati. Jer ovo nije priča samo o meni – već i o tome kako društvene mreže postaju oružje u rukama krivih ljudi, ako ih nitko ne zaustavi.
I ne – neću šutjeti.
Ne zato što nemam strah, nego zato što više nemam luksuz da budem tiha kad je istina ovako jasno izložena.
⚠️Grupe su privremeno sakrivene tako da ih naći ne možete i prijaviti. Ne brinite, otkriti će se vremenom. Do tad, ako ste u mogućnosti da ste u grupi, prijavljujte kad god možete.
Natalja
Ne uništavaju te grupe. Ne uništavaju te institucije. Ne uništavaju te komentari. Tvoje te vlastite laži izjedaju, tiho, dio po dio.
4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Natalja , click on at the bottom under it