3 days ago
(E)
#Arbnora
Dobro jutro, svima. ☕️
Dugo sam šutjela. Vjerovala sam da će tišina ugasiti ono što se nadam potajno da više ne morate gledati – organizirano maltretiranje i internet nasilje. Ali dogodilo se suprotno. Šutnja ih je samo ohrabrila i dala prostora da nastave. Od danas više ništa ne prepuštam tišini. Svaki član i vodič te grupe koji mi mjesecima nanosi štetu, od sada će biti prikazan — javno, sa stvarnog profila. Objavit ću točno ono što ste vi o meni pisali i dijelili. Bez izmjena, bez uljepšavanja. Crno na bijelo. Mjesecima se mene ušutkava rečenicom: „Ti si javna osoba, ne smiješ nikoga objavljivati, moraš trpijeti. “
A kad ste vi mene objavljivali, izrugivali, izlagali opasnosti izvrcuci moje riječi sa ciljem zlostavljanja, pravdali ste se: „Pa to je sve ona javno objavila.“ Ako vrijedi to pravilo, onda vrijede za sve.⚠️
I da budem jasna: ovdje se ne radi o mišljenju niti o slobodi govora. Ovdje se radi o višemjesečnom nasilju koje ne prestaje — samo se razvija i širi.
Nasilju koje ima ime, lice i namjeru - da me se uništi.
Ova grupa se do sada gasila i vraćala se četiri puta. U jednoj fazi brojala je preko 6.000 članova, a vi članovi te grupe i administratori ste pred tolikom publikom vršili sustavno psihičko nasilje nad mnom.
Tišina više nije opcija❗️
Povlačenje nije opcija❗️
Ignoriranje nije opcija❗️
Mjesecima trpim svoju bol zatvorena u četiri zida — sad to prestaje. Sada sam ja na redu. Hvala svima koji ste uz mene. Hvala što ne okrećete glavu kad je najteže. 🩷
I za kraj — ako ima novinara koji žele istražiti ovu priču ponovno i dati joj širu vidljivost, slobodno me kontaktirajte putem moje web stranice:
🌐 www.arbnoraelezi.com
Jer medij koji štiti nasilnike, a prešućuje zlostavljanje bolesnih i slabijih — nije medij kakav ovaj narod zaslužuje.
❤️🩹
Dobro jutro, svima. ☕️
Dugo sam šutjela. Vjerovala sam da će tišina ugasiti ono što se nadam potajno da više ne morate gledati – organizirano maltretiranje i internet nasilje. Ali dogodilo se suprotno. Šutnja ih je samo ohrabrila i dala prostora da nastave. Od danas više ništa ne prepuštam tišini. Svaki član i vodič te grupe koji mi mjesecima nanosi štetu, od sada će biti prikazan — javno, sa stvarnog profila. Objavit ću točno ono što ste vi o meni pisali i dijelili. Bez izmjena, bez uljepšavanja. Crno na bijelo. Mjesecima se mene ušutkava rečenicom: „Ti si javna osoba, ne smiješ nikoga objavljivati, moraš trpijeti. “
A kad ste vi mene objavljivali, izrugivali, izlagali opasnosti izvrcuci moje riječi sa ciljem zlostavljanja, pravdali ste se: „Pa to je sve ona javno objavila.“ Ako vrijedi to pravilo, onda vrijede za sve.⚠️
I da budem jasna: ovdje se ne radi o mišljenju niti o slobodi govora. Ovdje se radi o višemjesečnom nasilju koje ne prestaje — samo se razvija i širi.
Nasilju koje ima ime, lice i namjeru - da me se uništi.
Ova grupa se do sada gasila i vraćala se četiri puta. U jednoj fazi brojala je preko 6.000 članova, a vi članovi te grupe i administratori ste pred tolikom publikom vršili sustavno psihičko nasilje nad mnom.
Tišina više nije opcija❗️
Povlačenje nije opcija❗️
Ignoriranje nije opcija❗️
Mjesecima trpim svoju bol zatvorena u četiri zida — sad to prestaje. Sada sam ja na redu. Hvala svima koji ste uz mene. Hvala što ne okrećete glavu kad je najteže. 🩷
I za kraj — ako ima novinara koji žele istražiti ovu priču ponovno i dati joj širu vidljivost, slobodno me kontaktirajte putem moje web stranice:
🌐 www.arbnoraelezi.com
Jer medij koji štiti nasilnike, a prešućuje zlostavljanje bolesnih i slabijih — nije medij kakav ovaj narod zaslužuje.
❤️🩹
E sad si se baš stvarno zapetljala u sopstvenoj mreži, pa dokle više se ponavljaš i blebećeš li blebećeš da sa tim blebetanjem i svoje ovce čak tjeraš i gubiš ih. Da ti bar malo taj bolesni mozgić proradi i uvidi da sa tim što danima objavljuješ i neku podršku ili tješenje tražiš, još samo više gubiš. Jesi još i ćorava da ne vidiš opadanje, smanjenje tvojih lajkova, ti si tolno bolesna u glavi!!! Bilo bi mi drago da ti se neki novinar javi, ali sumnjam… dosta si poznata postala sa tim svim svojim lažima debelo lažno patuljče. Ako se i neki navni neznajući o tebi ipak neki novinar javi, već sam spremna da te sa istinom i pravdom opet zgazim 💪💪💪
3 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
3 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Potpuno si u pravu. Jasno se vidi kako se ona sve dublje i dublje zapetljava u sopstvene kontradikcije. To njeno neprestano ponavljanje, to beskonačno prazno blebetanje ne vodi ničemu i samo sve brže tera ljude da joj okreću leđa. Suštinu si pogodila savršeno. Ona koja ni sada ne primećuje kako joj podrška iz dana u dan neumitno opada i kako joj lajkovi nepovratno nestaju, odavno više ne živi u stvarnosti već u svetu svojih iluzija. I da, ako bi se kojim slučajem zaista javila neka novinarka, bilo bi veličanstveno da istina tada konačno izađe na svetlost dana u svoj svojoj punoj snazi.
3 days ago
In response Marija to her Publication
Hvala Marija 🥰🍀 Što jeste,jeste i sad je još više ganjam i ganjam dok je u toranj ili u rupu ne utjeram, tu odvratnu zlobnu zlobulju, jeddva čekam da joj se neki novinarčić javi, ako joj se javi, a volela bi da joj se javi…