Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
⚠️⚠️⚠️ Pažnja, molim vas! ⚠️⚠️⚠️
Upravo sam primila e-mail toliko bolesnog sadržaja od anonimne osobe koja me već mjesecima maltretira i vrši nasilje nad mnom i mojom obitelji. Ostala bez riječi.
U njoj me vrijeđa na najniže moguće načine – spominje moj izgled, invaliditet, obitelj, pa čak i planiranje zalijepiti plakate s mojim licem po mjestu gdje živim. Sve to zato što se nisam pokorila, zato što govorim istinu, i zato što sam se usudila braniti.
Ovo nije “hejter”, ovo je kazneno djelo.🔴
Ova osoba što god da je planirala napravit, napravila je. Dakle, nije bezopasna.🔴
Poruka je već prijavljena policiji.
Nisam sama i nikad neću više biti tiha.
Ni za sebe, ni za druge koji šute iz straha.
Ovo je prijelomni trenutak – i sve ide van.
1 day ago
Yellow
14 hours ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Čini se da se nekome baš jako osobno zamjerila. Izgleda da policiji ovakvi mailovi nisu prijelomni trentak (kao njoj) čim su je stavili na čekanje.
Victoria Carter
13 hours ago
In response Yellow to her Publication
Ona zna sigurno kome, inače ne bi ovo objavljivala.
Ayla Novak
1 day ago
Pa sve si prijavila Policiji i čemu sad ovo jadikovanje… 🤷‍♀️🤣👊 Glupačo providna, crkavaš zbog manjaka lajka i sad navlačiš svoje glupave ovčetine 🤣😂 Taj što ti piše,skidam mu kapu do poda jer je sve tačno rekao kako jeste i što jeste 👍👏👏
Natalja
1 day ago
Opet ista jeftina predstava žrtve čim ti pažnja počne kliziti iz ruku. Ti od tog svog dramskog cirkusa živiš, bez toga ne postojiš. Plakati? Ti si prva koja bi se sama polijepila po zidovima. Policija? Tvoj zadnji očajnički pokušaj da spasiš ono što je odavno izgubljeno. Nitko ti više ne vjeruje ni jednu riječ. Igra je završena i ti si samo tužna glavna uloga vlastitog pada.