2 days ago
#Arbnora
⚠️⚠️⚠️ Pažnja, molim vas! ⚠️⚠️⚠️
Upravo sam primila e-mail toliko bolesnog sadržaja od anonimne osobe koja me već mjesecima maltretira i vrši nasilje nad mnom i mojom obitelji. Ostala bez riječi.
U njoj me vrijeđa na najniže moguće načine – spominje moj izgled, invaliditet, obitelj, pa čak i planiranje zalijepiti plakate s mojim licem po mjestu gdje živim. Sve to zato što se nisam pokorila, zato što govorim istinu, i zato što sam se usudila braniti.
Ovo nije “hejter”, ovo je kazneno djelo.🔴
Ova osoba što god da je planirala napravit, napravila je. Dakle, nije bezopasna.🔴
Poruka je već prijavljena policiji.
Nisam sama i nikad neću više biti tiha.
Ni za sebe, ni za druge koji šute iz straha.
Ovo je prijelomni trenutak – i sve ide van.
⚠️⚠️⚠️ Pažnja, molim vas! ⚠️⚠️⚠️
Upravo sam primila e-mail toliko bolesnog sadržaja od anonimne osobe koja me već mjesecima maltretira i vrši nasilje nad mnom i mojom obitelji. Ostala bez riječi.
U njoj me vrijeđa na najniže moguće načine – spominje moj izgled, invaliditet, obitelj, pa čak i planiranje zalijepiti plakate s mojim licem po mjestu gdje živim. Sve to zato što se nisam pokorila, zato što govorim istinu, i zato što sam se usudila braniti.
Ovo nije “hejter”, ovo je kazneno djelo.🔴
Ova osoba što god da je planirala napravit, napravila je. Dakle, nije bezopasna.🔴
Poruka je već prijavljena policiji.
Nisam sama i nikad neću više biti tiha.
Ni za sebe, ni za druge koji šute iz straha.
Ovo je prijelomni trenutak – i sve ide van.
Pa sve si prijavila Policiji i čemu sad ovo jadikovanje… 🤷♀️🤣👊 Glupačo providna, crkavaš zbog manjaka lajka i sad navlačiš svoje glupave ovčetine 🤣😂 Taj što ti piše,skidam mu kapu do poda jer je sve tačno rekao kako jeste i što jeste 👍👏👏
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication