2 days ago
#Arbnora
Razgovarajmo iskreno.❤️🩹
U ovom videu vam govorim o internet nasilju kojeg još uvijek proživljavam. Osoba me grupno uhodi, maltretira i ostale potiče na mržnju. Nadležni u Hrvatskoj govore da se po pitanju cyber bullyinga ne može ništa napraviti dokle god se nešto ne dogodi žrtvi uzivo.🔴
Nadlezni u Njemačkoj mi već mjesecima govore da čekam, da je sve poslano na vrhovno tužilaštvo. 🔴
Poslušajte video do kraja i molim vas da ostavite komentar podrške jer to diže vidljivost videa. 🍀
Razgovarajmo iskreno.❤️🩹
U ovom videu vam govorim o internet nasilju kojeg još uvijek proživljavam. Osoba me grupno uhodi, maltretira i ostale potiče na mržnju. Nadležni u Hrvatskoj govore da se po pitanju cyber bullyinga ne može ništa napraviti dokle god se nešto ne dogodi žrtvi uzivo.🔴
Nadlezni u Njemačkoj mi već mjesecima govore da čekam, da je sve poslano na vrhovno tužilaštvo. 🔴
Poslušajte video do kraja i molim vas da ostavite komentar podrške jer to diže vidljivost videa. 🍀
Seri i seri dalje debela glupačo, zavaravaš samo te glupave ovčetine 🤣 Mi se ne borimo tek tako protiv tebe… Policiju izostavi jer nebi se tako jadno oglašavala i pravdala i blebećala, to si i prošle godine govorila 🤣 ti si ogavni lažni patuljčina koja se sad sa nekom lažnom istinom bori,a tebi budaletini izdiše zrak i neznaš kuda i kamo 🤣😂
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication