2 days ago
#Arbnora
Došao je trenutak da podijelim i ove fotografije. 📸
Slike su prije par mjeseci, dok sam bila kod mame na godišnjem. Tada nisam objavljivala gdje sam – iz jednog jedinog razloga: da zaštitim sebe i svoju obitelj. ❤️🩹
Ispod ove objave, lažni je profil Lena Lisjak – osoba koja me već mjesecima zlostavlja – piše gdje se nalazim, dodaje ljude iz mog mjesta i potiče ih da me prate, dolaze do kuće moje majke i skupljaju informacije.
➡️ To više nije samo “internet ogovaranje”. To je prelazak granice.
➡️ To je poticanje na nasilje nad mnom – osobom s invaliditetom.👩🦽
Jedna žena u komentarima čak priznaje da se motala oko naše kuće dok sam stvarno bila tamo… i tvrdi da “nije došla slikati moj auto” 🚗
To je laž. I to mogu potvrditi moj muž i moja sestra jer su je ulovile.
O svemu će uskoro govoriti i Naim. 🎙️
Ne dijelim ovo radi drame.
Dijelim jer ljudi moraju vidjeti koliko daleko ovo ide.
Ovo više nije samo online.
I ono što boli – pojedini influenceri sve to znaju. I ne samo da šute, nego su sudjelovali. 🤐
Hvala svima koji mi pružaju podršku 🙏
I da ponovim još jednom jasno:
Tišina, ignoriranje i povlačenje nisu opcija.
Ne kad se ruši sigurnost moje obitelji. 👨👩👧👦
Došao je trenutak da podijelim i ove fotografije. 📸
Slike su prije par mjeseci, dok sam bila kod mame na godišnjem. Tada nisam objavljivala gdje sam – iz jednog jedinog razloga: da zaštitim sebe i svoju obitelj. ❤️🩹
Ispod ove objave, lažni je profil Lena Lisjak – osoba koja me već mjesecima zlostavlja – piše gdje se nalazim, dodaje ljude iz mog mjesta i potiče ih da me prate, dolaze do kuće moje majke i skupljaju informacije.
➡️ To više nije samo “internet ogovaranje”. To je prelazak granice.
➡️ To je poticanje na nasilje nad mnom – osobom s invaliditetom.👩🦽
Jedna žena u komentarima čak priznaje da se motala oko naše kuće dok sam stvarno bila tamo… i tvrdi da “nije došla slikati moj auto” 🚗
To je laž. I to mogu potvrditi moj muž i moja sestra jer su je ulovile.
O svemu će uskoro govoriti i Naim. 🎙️
Ne dijelim ovo radi drame.
Dijelim jer ljudi moraju vidjeti koliko daleko ovo ide.
Ovo više nije samo online.
I ono što boli – pojedini influenceri sve to znaju. I ne samo da šute, nego su sudjelovali. 🤐
Hvala svima koji mi pružaju podršku 🙏
I da ponovim još jednom jasno:
Tišina, ignoriranje i povlačenje nisu opcija.
Ne kad se ruši sigurnost moje obitelji. 👨👩👧👦
Zar upravo ti sada preuzimaš ulogu moralne vertikale? Ti, koja si mjesecima s gotovo kirurškom preciznošću manipulirala, obmanjivala i neumorno iskorištavala ljude oko sebe, sada se bez i najmanje trunke stida pokušavaš predstaviti kao žrtva? Tvoja sposobnost da besramno prelaziš granice nikada nije bila upitna, ali si to uvijek činila isključivo kada je služilo tvojim osobnim interesima.
Ovo nije ništa novo. To je tvoj stari, potrošeni repertoar: inscenirati dramu, unovčiti sažaljenje, očajnički zgrabiti još malo pažnje koja ti hrani ego.
No ovoga puta, ne vjeruje ti više nitko. Maska je pala. Scena je prazna. Publika se razišla. I najteža laž s kojom ćeš se na kraju morati suočiti si ti sama.
Ovo nije ništa novo. To je tvoj stari, potrošeni repertoar: inscenirati dramu, unovčiti sažaljenje, očajnički zgrabiti još malo pažnje koja ti hrani ego.
No ovoga puta, ne vjeruje ti više nitko. Maska je pala. Scena je prazna. Publika se razišla. I najteža laž s kojom ćeš se na kraju morati suočiti si ti sama.
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
22 hours ago
In response Helena to his Publication
Baš tako Helena, svaki put baš pravo u metu! Super komentar kao i uvjek 👍👏👏🥰🍀🍀