Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
,, Allahu moj, Ti si Najmilostiviji, Najmudriji. Molim Te, čuvaj me od svakog zla – vidljivog i nevidljivog. Zaštiti moje srce od tuge, dušu od očaja, tijelo od bolesti, a moj um od briga koje ga razdiru.
Stavi mir u moje srce i snagu u moje riječi. Daj mi sabur (strpljenje), nur (svjetlo) i snagu da ostanem dostojanstvena čak i kad me žele slomiti. Ne dozvoli da me bol ljudi udalji od Tvoje milosti.
Ti znaš ono što je skriveno, ono što je prešućeno, i ono što boli. Pomozi mi da ostanem čista pred Tobom, i smiri mi dušu u ovom kaosu. "
🤲☪️🩷
3 days ago
Jelena
3 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Nora zove Allaha samo onda kada je u nevolji. A gdje je bila njezina Allahova ruka dok je varala i lagala stare ljude?
Natalja
3 days ago
Znaš, tvoj Allah te već pri rođenju malo usporio. Predobro je znao što bi od tebe postalo da ti je dao slobodan put. Bože sačuvaj što bi inače od tebe postalo. Nanijela bi ljudima još više zla nego što već jesi. 😡👿
Helena
3 days ago
Dove zvuče lijepo, ali ne vrijede ništa kada ih sklapaju ruke koje su prije toga bile ogrezle u pohlepi. Slomila si srca, rušila živote i gazila po onima koji su bili najslabiji, a sada se skrivaš iza pobožnih riječi kao da su ti one ulaznica za vlastito opravdanje. Ali Bog ne gleda što objavljuješ, On vidi što činiš. Pred Njim nema filtera, nema patetičnih statusa i nema izgovora. Čisto srce se ne piše, ono se živi. Znaš, tako je bilo oduvijek. Najveće grešnice mole najglasnije upravo onda kada im vjetar počne puhati u lice. Nekada su u nedjelju sjedile u prvim redovima crkve, nakon što su u subotu varale. Danas to rade digitalno, umotane u jeftinu patetiku i društveno-medijski teatar. Stara igra, novo ruho.
Ayla Novak
3 days ago
In response Helena to his Publication
Upravo tako 👍👏👏😂🥰💝🍀
Ayla Novak
3 days ago
Mamu ti prokletu j…m, ne spominješ više boga, sad Alah tvoj došao na red… Džabe ti se i njemu klanjati i moliti kad znaš da nije od srca, samo lažeši se.eš do neizmoglosti. Ti si vidno odvratno i lažno stvorenje! Pfui 🤣🤮🤮🤮
Victoria Carter
3 days ago
Malo Alah malo Bog pa kod kojeg upali...😂
eee stvarno si pukla..nema dalje...
Ayla Novak
3 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Pukla raspala tikvetina… 🤣😂😂😂