3 days ago
#Arbnora
,, Allahu moj, Ti si Najmilostiviji, Najmudriji. Molim Te, čuvaj me od svakog zla – vidljivog i nevidljivog. Zaštiti moje srce od tuge, dušu od očaja, tijelo od bolesti, a moj um od briga koje ga razdiru.
Stavi mir u moje srce i snagu u moje riječi. Daj mi sabur (strpljenje), nur (svjetlo) i snagu da ostanem dostojanstvena čak i kad me žele slomiti. Ne dozvoli da me bol ljudi udalji od Tvoje milosti.
Ti znaš ono što je skriveno, ono što je prešućeno, i ono što boli. Pomozi mi da ostanem čista pred Tobom, i smiri mi dušu u ovom kaosu. "
🤲☪️🩷
,, Allahu moj, Ti si Najmilostiviji, Najmudriji. Molim Te, čuvaj me od svakog zla – vidljivog i nevidljivog. Zaštiti moje srce od tuge, dušu od očaja, tijelo od bolesti, a moj um od briga koje ga razdiru.
Stavi mir u moje srce i snagu u moje riječi. Daj mi sabur (strpljenje), nur (svjetlo) i snagu da ostanem dostojanstvena čak i kad me žele slomiti. Ne dozvoli da me bol ljudi udalji od Tvoje milosti.
Ti znaš ono što je skriveno, ono što je prešućeno, i ono što boli. Pomozi mi da ostanem čista pred Tobom, i smiri mi dušu u ovom kaosu. "
🤲☪️🩷
3 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Malo Alah malo Bog pa kod kojeg upali...😂
eee stvarno si pukla..nema dalje...
eee stvarno si pukla..nema dalje...
3 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Se sjećaš koliko je spominjala Boga? Od njega ništa pa se okrenula Alahu...a mislim da i od njega nema korist...😂
Naravno, a kud je djavo pristigo i ko bi djavla štitio… Njoj ide izgleda pomaknuće, nema Boga i nema Alaha, čeka je samo rupača..
3 days ago
(E)
In response Victoria Carter to her Publication