7 months ago
#Arbnora
Došao je trenutak da podijelim i ove fotografije. 📸
Slike su prije par mjeseci, dok sam bila kod mame na godišnjem. Tada nisam objavljivala gdje sam – iz jednog jedinog razloga: da zaštitim sebe i svoju obitelj. ❤️🩹
Ispod ove objave, lažni je profil Lena Lisjak – osoba koja me već mjesecima zlostavlja – piše gdje se nalazim, dodaje ljude iz mog mjesta i potiče ih da me prate, dolaze do kuće moje majke i skupljaju informacije.
➡️ To više nije samo “internet ogovaranje”. To je prelazak granice.
➡️ To je poticanje na nasilje nad mnom – osobom s invaliditetom.👩🦽
Jedna žena u komentarima čak priznaje da se motala oko naše kuće dok sam stvarno bila tamo… i tvrdi da “nije došla slikati moj auto” 🚗
To je laž. I to mogu potvrditi moj muž i moja sestra jer su je ulovile.
O svemu će uskoro govoriti i Naim. 🎙️
Ne dijelim ovo radi drame.
Dijelim jer ljudi moraju vidjeti koliko daleko ovo ide.
Ovo više nije samo online.
I ono što boli – pojedini influenceri sve to znaju. I ne samo da šute, nego su sudjelovali. 🤐
Hvala svima koji mi pružaju podršku 🙏
I da ponovim još jednom jasno:
Tišina, ignoriranje i povlačenje nisu opcija.
Ne kad se ruši sigurnost moje obitelji. 👨👩👧👦
Došao je trenutak da podijelim i ove fotografije. 📸
Slike su prije par mjeseci, dok sam bila kod mame na godišnjem. Tada nisam objavljivala gdje sam – iz jednog jedinog razloga: da zaštitim sebe i svoju obitelj. ❤️🩹
Ispod ove objave, lažni je profil Lena Lisjak – osoba koja me već mjesecima zlostavlja – piše gdje se nalazim, dodaje ljude iz mog mjesta i potiče ih da me prate, dolaze do kuće moje majke i skupljaju informacije.
➡️ To više nije samo “internet ogovaranje”. To je prelazak granice.
➡️ To je poticanje na nasilje nad mnom – osobom s invaliditetom.👩🦽
Jedna žena u komentarima čak priznaje da se motala oko naše kuće dok sam stvarno bila tamo… i tvrdi da “nije došla slikati moj auto” 🚗
To je laž. I to mogu potvrditi moj muž i moja sestra jer su je ulovile.
O svemu će uskoro govoriti i Naim. 🎙️
Ne dijelim ovo radi drame.
Dijelim jer ljudi moraju vidjeti koliko daleko ovo ide.
Ovo više nije samo online.
I ono što boli – pojedini influenceri sve to znaju. I ne samo da šute, nego su sudjelovali. 🤐
Hvala svima koji mi pružaju podršku 🙏
I da ponovim još jednom jasno:
Tišina, ignoriranje i povlačenje nisu opcija.
Ne kad se ruši sigurnost moje obitelji. 👨👩👧👦
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
U svemu ovom razotkrivanju bilo je i uvreda na njezin račun i sada to najviše koristi da bi se prikazala žrtvom. Mada je bilo dosta i istine u tim uvredama bilo bi bolje da ih nije bilo.
Ona gubi pratitelje i to je samo jedan od razloga zašto stavlja sve te videe. Da bi izazvala sažaljenje, da pratitelji "stanu uz nju i njezinu obitelj u ovim teškim trenucima". Manipulira ih emotivno i grižnjom savjesti da ne odu sa njezine stranice kao "oni koji su povjerovali lažima tih ljudi".
Optužuje druge da ruše sigurnost njezine obitelji, a zapravo ona stavlja svoju prisutnost na društvenim mrežama ispred svoje obitelji. I to opravdava nekom borbom da se neće povući, da neće šutjeti, da neće ignorirati jer da je to ono što "nasilnik" želi. A motivi su joj kao i uvijek sebične prirode.
Nije njoj stres što ljudi pišu te stvari o njoj već što stoje na putu njezinim planovima. Da joj je to stres, da je normalna osoba odavna bi se povukla i bila u miru sa svojima dok ne vidi što će dalje. Zbog svoje ambicije i pohlepe svi oko nje su u stresu. No podcijenila je i ovu preostalu publiku koja joj je ostala jer im pokazala da joj je i vlastito dijete sekundarno naspram vlastite ambicije na društvenim mrežama. Jer van njih njezin ego skapava.
Ona gubi pratitelje i to je samo jedan od razloga zašto stavlja sve te videe. Da bi izazvala sažaljenje, da pratitelji "stanu uz nju i njezinu obitelj u ovim teškim trenucima". Manipulira ih emotivno i grižnjom savjesti da ne odu sa njezine stranice kao "oni koji su povjerovali lažima tih ljudi".
Optužuje druge da ruše sigurnost njezine obitelji, a zapravo ona stavlja svoju prisutnost na društvenim mrežama ispred svoje obitelji. I to opravdava nekom borbom da se neće povući, da neće šutjeti, da neće ignorirati jer da je to ono što "nasilnik" želi. A motivi su joj kao i uvijek sebične prirode.
Nije njoj stres što ljudi pišu te stvari o njoj već što stoje na putu njezinim planovima. Da joj je to stres, da je normalna osoba odavna bi se povukla i bila u miru sa svojima dok ne vidi što će dalje. Zbog svoje ambicije i pohlepe svi oko nje su u stresu. No podcijenila je i ovu preostalu publiku koja joj je ostala jer im pokazala da joj je i vlastito dijete sekundarno naspram vlastite ambicije na društvenim mrežama. Jer van njih njezin ego skapava.
7 months ago
In response Yellow to her Publication
Svidja mi se tvoj komentar Yellow, samo te ne razumjiem gdje si navela da bi bilo bolje da je nismo vrijedjali…?? Ne kajem se ni jedne sekunde što sam je baš brutalno i bez kulture vrijedjala jer kulturu nemam kad je pravda u pitanju… Vrijedjaću je još više jer ona je pogaženi slomljeni djavo koji se još koprca, sa djavolem treba velika botba da ga uništiš, a ja je imam 💪💪💪
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Zato jer joj to ide u prilog. Ne znam da li sjećaš ali kad sam tek došla na ovu stranicu rekla sam da nisam za vrijeđanje jer joj to pomaže i radi od nje žrtvu. I ona to koristi od samog početka i sad još i više. Zbog toga su mnogi i stali na njezinu stranu. Nisam protiv sarkazma, iznošenja činjenica i mišljenja, za slobodu govora sam osim ako joj to ide u prilog.
7 months ago
In response Yellow to her Publication
Sad te razumjem i sjećam se tvog posta gdje mi je baš bilo nelagodno jer imam težak jezik kad se o pravdi radi… 🙉🙊🤣😂
Draga Yellow, pada ona ovako i onako jer njeno vrijeme laganja je prošlo, ovo sad kod nje je samo trc, mrc… Pozz 🥰 🍀
Draga Yellow, pada ona ovako i onako jer njeno vrijeme laganja je prošlo, ovo sad kod nje je samo trc, mrc… Pozz 🥰 🍀
Razumijem ja tebe i potrebu da izraziš što misliš. Ona tako djeluje na ljude. Ja nisam agresivna osoba, ali i u meni izaziva agresiju. Nije mi namjera bila da se osjećaš nelagodno. Čak i epitete koje je primala koje se smatraju uvredom u našoj kulturi poput svinje i govna ja ne smatram uvredom jer izmet može biti koristan kao gnojivo, a svinja je inteligentna i korisna životinja. Jedina poveznica sa njom je neumjerenost, pohlepa u hrani i neurednost. Sad bi možda netko rekao da je ovo uvreda, meni je činjenica.
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication