#Arbnora
"Ko misli da je poslan da drugima dijeli kazne u Božje ime, zaboravlja da će i sam stati pred Njega – bez moći, bez izgovora. Karma nije tvoje oružje, već Njegova pravda." 🩷
"Ko misli da je poslan da drugima dijeli kazne u Božje ime, zaboravlja da će i sam stati pred Njega – bez moći, bez izgovora. Karma nije tvoje oružje, već Njegova pravda." 🩷
21 hours ago
12 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Jel ti to još jedino ostalo i preostalo, da se pravdaš i opravdavaš i spominješ Boga, a on sve vidi, ako ćemo već tako… Znaš da lažeš samu sebe, a onda i sve ostale … 🤣😂 Zapazila sam da kad nešto lažno pišeš i sereš, spominješ samo Boga jer u njega ni ne vjeruješ djavole jedan podli!!! Marš patuljče srozano, obraćaj se Alahu.. a ni on ti neće oprostiti sve te tvoje lažne smicalice.
Ta jadna maca već neki isprepadani pogled ima jer osjeća da sjedi u krilu jedno podlog djavola!
Ta jadna maca već neki isprepadani pogled ima jer osjeća da sjedi u krilu jedno podlog djavola!
13 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Bog ljude potiče da ne okreću glavu od nepravde, a Bog kažnjava na ovom ili onom svijetu.