Logo
CarboNora Bambucci
3 days ago
#Arbnora
Neka me nitko više nikad ne pita zašto blokiram 🙂 nikad nije bez razloga. Cak nekad kad i nema uvreda ovakvih direktnih, ima onih indirektnih koje su s namjerom da povrijede napisane. Dakle, javnost smatra da se javne osobe moze ogoliti potpuno i raniti bez posljedica. To nije uredu niti je misljenje nit sloboda govora. To je cisto izivljavanje i maltretiranje. Toliko od mene. 🩷
Yellow
3 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sad ispada kao da je samo ovakve komentare blokirala, a zapravo je blokirala sasvim normalne komentare koji nisu hranili njezin ego.
Ayla Novak
3 days ago
In response Yellow to her Publication
Da, kao i mene prije… samo tad je bila jaka i nije računala na protiv otpora ili kako se kaže… 🤷‍♀️🙃 Dok sam joj srca slala joj pasalo, jedan moj iskreni savjet me odmah blokirila. Djubretara jedna ne podnosi istinu jer je u biti ne interesuje jer tak i tak sve laže… Zato neću odustati dok je sa pravdom ne uništim💪 Najkrivlje mi je što sam bila nasjela na njene laži i ❤️-a i što toga joj slala… Sad joj ide naplata..
Yellow
Da, sad joj je sve došlo na naplatu. Ona je zapravo jadna sa tim svojim egom. Koliko mora biti iskompleksirana da joj osjećaj moći daje to što blokira normalne komentare koji joj remete ravnotežu u njezinoj egoističnoj glavi "na ramenima" 😁.
3 days ago
In response Ayla Novak to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Yellow , click on at the bottom under it