Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Allahu moj, čuvaj me od zla zavidnika i spletkaroša. Udalji od mene “prijatelje” u kome se neprijatelj krije. I udalji me od ljudi sa više lica, sa kojima nikad čovjek ne zna na čemu je. I od onih koji žele da drugima zlo nanesu. Jer Ti si jak, a oni su slabi. Sudbinu i opskrbu koju Ti nekome propišeš, stvorenja ne mogu svojim zlom uzeti.
Amin. 🤲☪️🩷
7 months ago
Marija
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Zloupotrebljavaš Božje ime dok starim ljudima oduzimaš i ono malo što im je ostalo. Ona koja se krije iza molitvi da bi prikrila sopstvene laži ne može da računa na blagoslov, samo na dan kada će joj sve biti vraćeno sa kamatom.
Natalja
7 months ago
Ti ne moliš, ti ogovaraš na koljenima i zoveš to vjerom.
Ayla Novak
7 months ago
In response Natalja to his Publication
Absolutno tako, pun pogodak i super komentar 👍👏🥰🍀
Helena
7 months ago
Ne prizivaj Božje ime dok ti je srce trošno od zavisti, a jezik vlažan od tuđih priča. Allah ne štiti one koje mole usnama, a proklinju pogledom, niti blagoslivlja duše koje mir pronalaze tek kada drugima oduzmu mir.
Yellow
7 months ago
Samu sebe je ovdje opisala. Blagoslovljeni su svi koji s tobom nemaju posla.
Ayla Novak
7 months ago
Ajd ne serendaj opet, neće tebi ni Bog ni Alah pomoći. Koji si ti djavo da se ili Bogu ili Alahu obraćaš, to radiš zbog tvojih ovaca koje su različite vjere… Pucaš tamo gdje ti više upali, providna, smrdljiva lažna šipi-rupčino jedna. Džab džabe ti je sve, rezultati stižu i pristižu… Ajmo bye bye 👋 👊