2 days ago
#Arbnora
Što se to radi sa mojim videima u svrhu manipulacija i okaljavanja mene? Evo vam video, sa dokazima, crno na bijelo. Ovo snimam da vi budete svjesni onoga što se meni događa. Da vi znate i da se zapitate kada vidite video od 5 sekundi sa dramaticnim tekstom:,, hej pa gdje je ostatak videa?? " a ne da povjerujete svemu sto se plasira. Molim vas da shvatite da me ova osoba vec mjesecima uz ostale maltretirara, da je sve prijavljeno i da mi pruzite podrsku. ❤️🩹
Ostavite komentar u videu u like da se video diže. Vaša podrška znači neizmjerno. 🌷
Što se to radi sa mojim videima u svrhu manipulacija i okaljavanja mene? Evo vam video, sa dokazima, crno na bijelo. Ovo snimam da vi budete svjesni onoga što se meni događa. Da vi znate i da se zapitate kada vidite video od 5 sekundi sa dramaticnim tekstom:,, hej pa gdje je ostatak videa?? " a ne da povjerujete svemu sto se plasira. Molim vas da shvatite da me ova osoba vec mjesecima uz ostale maltretirara, da je sve prijavljeno i da mi pruzite podrsku. ❤️🩹
Ostavite komentar u videu u like da se video diže. Vaša podrška znači neizmjerno. 🌷
Al si utrtala i sad jauečeš tj rokćeš jadna propala krmačo odvratna, džabe ti govnaro jedna sve to što sad puštaš jer da si pravedna nebi sad te stare videe puštala i baljezgala i baljezgala… 😡👊 Govno smrdljivo lažno, možeš svima laž spominjati i pravdati se… Lično ću se ja boriti za sve tvoje lažotine debilni odvratni djavo 💪 Šta plašiš tu neke svoje ovčice i oćekuješ da ti se pravdaju… 🤦♀️🤣😂 Što sve nešto indirektno… Molim te krmačo debilna, da u buduće samo moje ime koristiš “Ayla” jer sam ja ta koja se po svaku cijenu borim da te poništim sa pravdom… 😁💪💪
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication