2 days ago
#Arbnora
Što se to radi sa mojim videima u svrhu manipulacija i okaljavanja mene? Evo vam video, sa dokazima, crno na bijelo. Ovo snimam da vi budete svjesni onoga što se meni događa. Da vi znate i da se zapitate kada vidite video od 5 sekundi sa dramaticnim tekstom:,, hej pa gdje je ostatak videa?? " a ne da povjerujete svemu sto se plasira. Molim vas da shvatite da me ova osoba vec mjesecima uz ostale maltretirara, da je sve prijavljeno i da mi pruzite podrsku. ❤️🩹
Ostavite komentar u videu u like da se video diže. Vaša podrška znači neizmjerno. 🌷
Što se to radi sa mojim videima u svrhu manipulacija i okaljavanja mene? Evo vam video, sa dokazima, crno na bijelo. Ovo snimam da vi budete svjesni onoga što se meni događa. Da vi znate i da se zapitate kada vidite video od 5 sekundi sa dramaticnim tekstom:,, hej pa gdje je ostatak videa?? " a ne da povjerujete svemu sto se plasira. Molim vas da shvatite da me ova osoba vec mjesecima uz ostale maltretirara, da je sve prijavljeno i da mi pruzite podrsku. ❤️🩹
Ostavite komentar u videu u like da se video diže. Vaša podrška znači neizmjerno. 🌷
Znam za taj video kad se zaključala sa tim prijateljem da joj radi lokne da im Naia ne smeta dok snima. Znamo da Naia nije tada bila sama. Istina je da su pogrešne informacije na tom videu i sad ona koristi te greške da bi to prikazala kao manipulaciju. S tim da postoji jedan video kad je bila sama s Naiom kod kuće gdje se zaključala u sobu da bi snimala video kako otvara nešto što je kupila. Što taj video nije cijeli pustila nego izvlači one s greškom kako bi manipulirala publikom.
Dovoljno je loše što ideš u goste i zaključavaš se s domaćinom u sobu i ne daš djetetu da uđe. I djeca zaslužuju da ih se poštuje, ne šalje im se poruka da su nepoželjni negdje pogotovo od vlastite majke.
I ovo što je rekla..da je onaj video gdje je ukrala 100 eur bio šaljiv video ali je montiran sa ozbiljnim tekstom i da je to manipulacija? Ono nije bilo smiješno, činjenica je da je ukrala tih 100 eur i sad na jeftine načine pokušava zadržati preostalu publiku. Znamo mi dobro što je rečeno u tim videima jer smo ih pogledali cijele, tako da može trubiti do preksutra o "vađenju iz konteksta".
Dovoljno je loše što ideš u goste i zaključavaš se s domaćinom u sobu i ne daš djetetu da uđe. I djeca zaslužuju da ih se poštuje, ne šalje im se poruka da su nepoželjni negdje pogotovo od vlastite majke.
I ovo što je rekla..da je onaj video gdje je ukrala 100 eur bio šaljiv video ali je montiran sa ozbiljnim tekstom i da je to manipulacija? Ono nije bilo smiješno, činjenica je da je ukrala tih 100 eur i sad na jeftine načine pokušava zadržati preostalu publiku. Znamo mi dobro što je rečeno u tim videima jer smo ih pogledali cijele, tako da može trubiti do preksutra o "vađenju iz konteksta".
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
1 day ago
In response Yellow to her Publication
Tako je! Sad prića kao neke bajke da taj njen prijatelj u sobi ima lutkice koje skuplja pa su se zaključali da ih Naja ne dira...tu neku njegovu kolekciju ...a vjerojatno je sve opet izmislila da bi mogla opravdati zašto je zaključana u toj sobi...dakle što nije horor da dijete ne dira lutkice ili što li već??
1 day ago
In response Victoria Carter to her Publication
Zaključali su se da bi ona mogla snimati u miru prvenstveno. Ako nisu htjeli da dira te lutke onda nitko nije ni trebao bit u sobi dok su tamo. To je nepristojno. To samo govori o njoj koliko ima obzira prema vlastitom djetetu, da joj zaključa vrata pred nosom. Time joj je rekla da nije poželjna.