Logo
CarboNora Bambucci
7 months ago
#Arbnora
📢VAẒ̌NA OBJAVA, MOLIM VAS, OSTAVITE KOMENTAR PODRŠKE:
Javna osuda nasilja i zlostavljanja moje obitelji
Ova objava mi je jedna od najtežih do sada. U Facebook grupi koja je nastala isključivo s ciljem da me javno maltretira, vrijeđa i ponižava te vrši internet nasilje nad mnom i koja se trenutno krije zbog prijava, anoniman profil Lena Lisjak koji ju od samog početna vodi je također objavio sliku moje majke, puno ime, pa čak i njezin privatni broj telefona.
U originalnoj objavi (koju ovdje iz razumljivih razloga neću podijeliti u cijelosti) ništa nije bilo sakriveno – ne lice, ne ime, ne broj. Sve je bilo otvoreno.
Uz to, grupa je tada brojala preko 6000 članova, a među njima su i ljudi koji su ohrabrivani na nasilje – vrijeđanje, zvanje, slanje prijetećih poruka i uznemiravanje moje mame.🔴
📵 Moja majka, koja ni na koji način nije javna osoba, niti se ikada ikome zamjerila, primala je stotine uznemirujućih poruka i poziva, danima. Bila je prestrašena i povrijeđena. Ova osoba ju je dovela u direktnu opasnost, samo zato što je moja majka.
Najgore od svega? Pojedini influenceri su ovo nasilje podržali, pozivali svoje pratitelje da uđu u ovu grupu, dijelili poveznice i time svjesno pogoršali situaciju i sprovodili internet nasilje. Oni koji imaju moć i utjecaj iskoristili su to ne za zaštitu slabijih – već za napad. Ugrozili su i moju sigurnost, i sigurnost moje obitelji.⚠️
Napali su jednu mamu. Ženu koja nikome ništa nije napravila. Ženu koja ima zdravstvenih poteškoća. Koja je kriva samo zato što je – moja majka.
🛑 Ovo nije "kritika". Ovo nije "satira". Ovo je organizirano digitalno nasilje nad ženom i obitelji. I nije bez posljedica.
Ako šutimo, sutra će to biti vaša mama. Ili sestra. Ili dijete.
Zahvaljujem svima koji su mi pružili podršku – a institucije i društvene mreže još jednom pozivam da pred ovim ne žmire, da dobro prate.

🍀Link prve grupe koja je privremeno sakrivena da se zastiti od prijava zatvorena:
https://www.facebook.com/g...

🍀Link druge grupe koja je privremeno sakrivena da se zaštiti od prijava zatvorena:
https://www.facebook.com/g...
CarboNora Bambucci
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Frenki
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
I ti si napala ženu koja nitkom ništa nije ucinila. Cekam potvrdu da je fatalno zavrsila. A onda cu ti ja jeb.. mater. Bitno da tvoje prozivke jos stoje,a ljudi pod zemljom. Bude li istina neces ni stici na sud. Bio sam na odmoru. I masu tog me docekalo. A ti???
Yellow
Grozno ako je to istina. To je jako ozbiljna stvar jer je bez ikakvih dokaza nanjela stres bolesnoj ženi i osi. Stres je sigurno utjecao i na njezino zdravstveno stanje.
7 months ago
In response Frenki to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Yellow , click on at the bottom under it