Logo
CarboNora Bambucci
4 months ago
#Arbnora
U moru negativnosti, nepravde i boli, znajte da vidim svu vašu ljubav i da ju osjećam. 🥺
Hvala vam na vašoj ljubavi, vaša podrška znači više nego što mislite.🌷
Zahvalna sam na svima vama, dobrim ljudima i zbog vas tu i ostajem. 🍀
Davno sam rekla, još na početku moga rada, vi niste moji pratitelji već prijatelji. Dio ste mene i ostajete u mom srcu zauvijek.🥰
Sve sam vam dala, i dat ću još. Moj rad je tek počeo. Samo Bože daj zdravlja, a za ljubav se ne bojim. Jer dok je dobrih ljudi, ovaj svijet će unatoč zlobi, opstati. Zbog vas i vase dobrote.
Hvala vam još jednom. 🌸🩷🌞
Helena
4 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Govoriš o ljubavi, a prodaješ laž. Pričaš o zahvalnosti, dok bez srama kradeš dostojanstvo onih koji su ti vjerovali. Skupljaš aplauze, dok iza tebe ostaju krhotine tuđeg povjerenja. I najtužnije nije to što varaš. Najtužnije je što vjeruješ da tvoja maska ima dušu.

Oblačiš se u riječi kao u svilene haljine, ali iz njih izbija hladnoća kalkulacije. Ne voliš ljude. Koristiš ih. Zahvalnost ti je scenarij, borba ti je fasada, a dobrota samo ukras na konstrukciji vlastitog mita.

Ljudi poput tebe ne razaraju galamom. Oni ruše osmijehom, suzom bez istine i rečenicom koja zvuči toplo, a u sebi nosi prazninu. Ti nisi svjetlost. Ti si tama koja se lažno predstavlja. I ne, nisi nikome dom. Ti si prolazna stanica u kojoj poštenje nikada nije boravilo.

Jer zanimljivo je kako hodaš kroz riječi o hrabrosti, istini i ljubavi, a brišeš svaku koja ne potvrđuje tvoju priču. Kritike nestaju. Tišina postaje tvoj filter. Ne tražiš istinu. Tražiš scenografiju u kojoj se ne čuje nijedan glas osim tvog.

Ali istina ne treba aplauz. Ne treba publiku. Istina ne nosi masku. Istina stoji gola. I ne boji se ničijeg pogleda.
Yellow
Da, najtužnije je što vjeruje da njezina maska ima dušu. Uvjerena je u svoju moralnu superiornost. Nikakva samorefleksija i samokritičnost.
Voljela bih vidjeti neki od tvojih komentara na njezinom zidu. Prvenstveno zbog reakcije ljudi koji je podržavaju.
4 months ago
In response Helena to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Yellow , click on at the bottom under it