#Arbnora
U moru negativnosti, nepravde i boli, znajte da vidim svu vašu ljubav i da ju osjećam. 🥺
Hvala vam na vašoj ljubavi, vaša podrška znači više nego što mislite.🌷
Zahvalna sam na svima vama, dobrim ljudima i zbog vas tu i ostajem. 🍀
Davno sam rekla, još na početku moga rada, vi niste moji pratitelji već prijatelji. Dio ste mene i ostajete u mom srcu zauvijek.🥰
Sve sam vam dala, i dat ću još. Moj rad je tek počeo. Samo Bože daj zdravlja, a za ljubav se ne bojim. Jer dok je dobrih ljudi, ovaj svijet će unatoč zlobi, opstati. Zbog vas i vase dobrote.
Hvala vam još jednom. 🌸🩷🌞
U moru negativnosti, nepravde i boli, znajte da vidim svu vašu ljubav i da ju osjećam. 🥺
Hvala vam na vašoj ljubavi, vaša podrška znači više nego što mislite.🌷
Zahvalna sam na svima vama, dobrim ljudima i zbog vas tu i ostajem. 🍀
Davno sam rekla, još na početku moga rada, vi niste moji pratitelji već prijatelji. Dio ste mene i ostajete u mom srcu zauvijek.🥰
Sve sam vam dala, i dat ću još. Moj rad je tek počeo. Samo Bože daj zdravlja, a za ljubav se ne bojim. Jer dok je dobrih ljudi, ovaj svijet će unatoč zlobi, opstati. Zbog vas i vase dobrote.
Hvala vam još jednom. 🌸🩷🌞
4 months ago
4 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
A jesi se najašila budaletino jedna odvratna. Čemu ti to sve, kad znaš da gubiš i znaš da lažeš ko konj! Čemu te pozitivne prepiske, a one negativne brišeš i blokiraš. Ti što te podržavaju su još veće glupače nego ti… Glupave ovčetine brane podmuklog djavola, bože me sačuvaj. Što ne kažeš koliko si ovaca i izgubila, neke su ipak došle ksebi… Džab džabe ti sve, svoju laž, svoju podmuklost, nikad više nećeš vratiti na čistoću jer nikad nisi ni bila, samo si uhvaćena u zamku djavoletino jedna bljutava 🤮
4 months ago
A komentare i poruke koje ti ne idu u prilog nećeš objaviti? Pa naravno ,jer ti ne priznaješ istinu. Samo ovi koji ti idu niz dlaku su tebi hrana i voliš ih, svi ostali su na bloku. Ti si Proračunata rospija.. 🤮🤮
4 months ago
(E)
U prijevodu istina bi bila ovakva:
"Zahvalna sam na vašoj naivnosti, što mi bezuslovno vjerujete i ne mislite svojom glavom jer na tome zarađujem i hranim svoj ego. Trebam vas jer od vas imam koristi i na prvi komentar kojim me ne hvalite biti ćete blokirani. Sve što radim, radim za sebe i još ću raditi samo za sebe. Dok je lakovjernih ljudi poput vas ja ću opstati. Zbog mene i moje manipulativnosti. Svaka mi čast 🥂🥳!"
"Zahvalna sam na vašoj naivnosti, što mi bezuslovno vjerujete i ne mislite svojom glavom jer na tome zarađujem i hranim svoj ego. Trebam vas jer od vas imam koristi i na prvi komentar kojim me ne hvalite biti ćete blokirani. Sve što radim, radim za sebe i još ću raditi samo za sebe. Dok je lakovjernih ljudi poput vas ja ću opstati. Zbog mene i moje manipulativnosti. Svaka mi čast 🥂🥳!"
4 months ago
In response Yellow to her Publication
Tvoj komentar ostavlja snažan dojam. Svaka riječ ima težinu. 👍
4 months ago
Govoriš o ljubavi, a prodaješ laž. Pričaš o zahvalnosti, dok bez srama kradeš dostojanstvo onih koji su ti vjerovali. Skupljaš aplauze, dok iza tebe ostaju krhotine tuđeg povjerenja. I najtužnije nije to što varaš. Najtužnije je što vjeruješ da tvoja maska ima dušu.
Oblačiš se u riječi kao u svilene haljine, ali iz njih izbija hladnoća kalkulacije. Ne voliš ljude. Koristiš ih. Zahvalnost ti je scenarij, borba ti je fasada, a dobrota samo ukras na konstrukciji vlastitog mita.
Ljudi poput tebe ne razaraju galamom. Oni ruše osmijehom, suzom bez istine i rečenicom koja zvuči toplo, a u sebi nosi prazninu. Ti nisi svjetlost. Ti si tama koja se lažno predstavlja. I ne, nisi nikome dom. Ti si prolazna stanica u kojoj poštenje nikada nije boravilo.
Jer zanimljivo je kako hodaš kroz riječi o hrabrosti, istini i ljubavi, a brišeš svaku koja ne potvrđuje tvoju priču. Kritike nestaju. Tišina postaje tvoj filter. Ne tražiš istinu. Tražiš scenografiju u kojoj se ne čuje nijedan glas osim tvog.
Ali istina ne treba aplauz. Ne treba publiku. Istina ne nosi masku. Istina stoji gola. I ne boji se ničijeg pogleda.
Oblačiš se u riječi kao u svilene haljine, ali iz njih izbija hladnoća kalkulacije. Ne voliš ljude. Koristiš ih. Zahvalnost ti je scenarij, borba ti je fasada, a dobrota samo ukras na konstrukciji vlastitog mita.
Ljudi poput tebe ne razaraju galamom. Oni ruše osmijehom, suzom bez istine i rečenicom koja zvuči toplo, a u sebi nosi prazninu. Ti nisi svjetlost. Ti si tama koja se lažno predstavlja. I ne, nisi nikome dom. Ti si prolazna stanica u kojoj poštenje nikada nije boravilo.
Jer zanimljivo je kako hodaš kroz riječi o hrabrosti, istini i ljubavi, a brišeš svaku koja ne potvrđuje tvoju priču. Kritike nestaju. Tišina postaje tvoj filter. Ne tražiš istinu. Tražiš scenografiju u kojoj se ne čuje nijedan glas osim tvog.
Ali istina ne treba aplauz. Ne treba publiku. Istina ne nosi masku. Istina stoji gola. I ne boji se ničijeg pogleda.
4 months ago
In response Helena to his Publication
Da, najtužnije je što vjeruje da njezina maska ima dušu. Uvjerena je u svoju moralnu superiornost. Nikakva samorefleksija i samokritičnost.
Voljela bih vidjeti neki od tvojih komentara na njezinom zidu. Prvenstveno zbog reakcije ljudi koji je podržavaju.
Voljela bih vidjeti neki od tvojih komentara na njezinom zidu. Prvenstveno zbog reakcije ljudi koji je podržavaju.
4 months ago
In response Helena to his Publication
Tako je Helena, svaka čast 👍👏👏🥰🍀 Opet sve tačno u metu 🎯🎯