Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
U moru negativnosti, nepravde i boli, znajte da vidim svu vašu ljubav i da ju osjećam. 🥺
Hvala vam na vašoj ljubavi, vaša podrška znači više nego što mislite.🌷
Zahvalna sam na svima vama, dobrim ljudima i zbog vas tu i ostajem. 🍀
Davno sam rekla, još na početku moga rada, vi niste moji pratitelji već prijatelji. Dio ste mene i ostajete u mom srcu zauvijek.🥰
Sve sam vam dala, i dat ću još. Moj rad je tek počeo. Samo Bože daj zdravlja, a za ljubav se ne bojim. Jer dok je dobrih ljudi, ovaj svijet će unatoč zlobi, opstati. Zbog vas i vase dobrote.
Hvala vam još jednom. 🌸🩷🌞
4 months ago
Ayla Novak
4 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
A jesi se najašila budaletino jedna odvratna. Čemu ti to sve, kad znaš da gubiš i znaš da lažeš ko konj! Čemu te pozitivne prepiske, a one negativne brišeš i blokiraš. Ti što te podržavaju su još veće glupače nego ti… Glupave ovčetine brane podmuklog djavola, bože me sačuvaj. Što ne kažeš koliko si ovaca i izgubila, neke su ipak došle ksebi… Džab džabe ti sve, svoju laž, svoju podmuklost, nikad više nećeš vratiti na čistoću jer nikad nisi ni bila, samo si uhvaćena u zamku djavoletino jedna bljutava 🤮
Victoria Carter
4 months ago
A komentare i poruke koje ti ne idu u prilog nećeš objaviti? Pa naravno ,jer ti ne priznaješ istinu. Samo ovi koji ti idu niz dlaku su tebi hrana i voliš ih, svi ostali su na bloku. Ti si Proračunata rospija.. 🤮🤮
Yellow
4 months ago (E)
U prijevodu istina bi bila ovakva:

"Zahvalna sam na vašoj naivnosti, što mi bezuslovno vjerujete i ne mislite svojom glavom jer na tome zarađujem i hranim svoj ego. Trebam vas jer od vas imam koristi i na prvi komentar kojim me ne hvalite biti ćete blokirani. Sve što radim, radim za sebe i još ću raditi samo za sebe. Dok je lakovjernih ljudi poput vas ja ću opstati. Zbog mene i moje manipulativnosti. Svaka mi čast 🥂🥳!"
Victoria Carter
4 months ago
In response Yellow to her Publication
Tako je! 👌👍👏👏👏👏
Helena
4 months ago
In response Yellow to her Publication
Tvoj komentar ostavlja snažan dojam. Svaka riječ ima težinu. 👍
Helena
4 months ago
Govoriš o ljubavi, a prodaješ laž. Pričaš o zahvalnosti, dok bez srama kradeš dostojanstvo onih koji su ti vjerovali. Skupljaš aplauze, dok iza tebe ostaju krhotine tuđeg povjerenja. I najtužnije nije to što varaš. Najtužnije je što vjeruješ da tvoja maska ima dušu.

Oblačiš se u riječi kao u svilene haljine, ali iz njih izbija hladnoća kalkulacije. Ne voliš ljude. Koristiš ih. Zahvalnost ti je scenarij, borba ti je fasada, a dobrota samo ukras na konstrukciji vlastitog mita.

Ljudi poput tebe ne razaraju galamom. Oni ruše osmijehom, suzom bez istine i rečenicom koja zvuči toplo, a u sebi nosi prazninu. Ti nisi svjetlost. Ti si tama koja se lažno predstavlja. I ne, nisi nikome dom. Ti si prolazna stanica u kojoj poštenje nikada nije boravilo.

Jer zanimljivo je kako hodaš kroz riječi o hrabrosti, istini i ljubavi, a brišeš svaku koja ne potvrđuje tvoju priču. Kritike nestaju. Tišina postaje tvoj filter. Ne tražiš istinu. Tražiš scenografiju u kojoj se ne čuje nijedan glas osim tvog.

Ali istina ne treba aplauz. Ne treba publiku. Istina ne nosi masku. Istina stoji gola. I ne boji se ničijeg pogleda.
Yellow
4 months ago
In response Helena to his Publication
Da, najtužnije je što vjeruje da njezina maska ima dušu. Uvjerena je u svoju moralnu superiornost. Nikakva samorefleksija i samokritičnost.
Voljela bih vidjeti neki od tvojih komentara na njezinom zidu. Prvenstveno zbog reakcije ljudi koji je podržavaju.
Ayla Novak
4 months ago
In response Helena to his Publication
Tako je Helena, svaka čast 👍👏👏🥰🍀 Opet sve tačno u metu 🎯🎯