4 months ago
#Arbnora
U moru negativnosti, nepravde i boli, znajte da vidim svu vašu ljubav i da ju osjećam. 🥺
Hvala vam na vašoj ljubavi, vaša podrška znači više nego što mislite.🌷
Zahvalna sam na svima vama, dobrim ljudima i zbog vas tu i ostajem. 🍀
Davno sam rekla, još na početku moga rada, vi niste moji pratitelji već prijatelji. Dio ste mene i ostajete u mom srcu zauvijek.🥰
Sve sam vam dala, i dat ću još. Moj rad je tek počeo. Samo Bože daj zdravlja, a za ljubav se ne bojim. Jer dok je dobrih ljudi, ovaj svijet će unatoč zlobi, opstati. Zbog vas i vase dobrote.
Hvala vam još jednom. 🌸🩷🌞
U moru negativnosti, nepravde i boli, znajte da vidim svu vašu ljubav i da ju osjećam. 🥺
Hvala vam na vašoj ljubavi, vaša podrška znači više nego što mislite.🌷
Zahvalna sam na svima vama, dobrim ljudima i zbog vas tu i ostajem. 🍀
Davno sam rekla, još na početku moga rada, vi niste moji pratitelji već prijatelji. Dio ste mene i ostajete u mom srcu zauvijek.🥰
Sve sam vam dala, i dat ću još. Moj rad je tek počeo. Samo Bože daj zdravlja, a za ljubav se ne bojim. Jer dok je dobrih ljudi, ovaj svijet će unatoč zlobi, opstati. Zbog vas i vase dobrote.
Hvala vam još jednom. 🌸🩷🌞
A jesi se najašila budaletino jedna odvratna. Čemu ti to sve, kad znaš da gubiš i znaš da lažeš ko konj! Čemu te pozitivne prepiske, a one negativne brišeš i blokiraš. Ti što te podržavaju su još veće glupače nego ti… Glupave ovčetine brane podmuklog djavola, bože me sačuvaj. Što ne kažeš koliko si ovaca i izgubila, neke su ipak došle ksebi… Džab džabe ti sve, svoju laž, svoju podmuklost, nikad više nećeš vratiti na čistoću jer nikad nisi ni bila, samo si uhvaćena u zamku djavoletino jedna bljutava 🤮
4 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication