Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Prosle godine, na današnji dan, bio je 6 dan moje operacije lijeve noge. Na današnji dan su me Naia i Naim posjetili nakon što sam 6 dana prolazila najveće moguće bolove. Ne pamtim iskreno da me ikad išta boljelo kao ta noga i ne pamtim da mi je ijedan dio tijela bio toliko naoteknut kao ta noga poslije operacije. Bila je kao kamen... ❤️‍🩹
I naravno, zlo kada krene, nikad ne ide samo, tu se i moja hipertenzija ukljucila i moje tijelo koje je govorilo: ,, iscrpljena sam. "
No, jedan Nain zagrljaj i sve sam izdržala.
Jedan njen osmijeh i sve je bilo lakse. 🌷
I to je život:
Da izdržiš uz voljene kad najteže je.
Da se nasloniš i ne kloneš. 🌞
1 month ago
Ayla Novak
1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Jebo ti konj mater šiptarsku koju te takvu odvratnu i podmuklu okotila, fujj i fuj više 🤮🤮🤮 Tvoj bijdni mozgić totalno prolupao i nisi svjesna koliko si dosadila više što jedno te isto pišeš, objavljuješ! Glupačo odvratna, jer ti treba sva ta poniženja i sva ta kuknjava i sve moguće laži, ako već imaš 165.000 pratitelja??? Gdje ti zapelo da toliko sereš i sama sebe u biti poseravaš. Zucaš i lažeš, jebala te ta lijeva kao operisana noga više i sve kao jaaaooo i jaoo, boli, a mala ti se totatalno nalegla na tu kao bolnu operisanu lijevu nogu 😳🙄🤣😂 Odjebi više odjebani zlobni lažni djavole 👊 Nema više prošenja na lažni način, zapiši si glupačo negdje da si nekad mogla, a sad više ne možeš. Evo ti kurkonja 🤣😂😂👊
Victoria Carter
1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Tu priču da si operirala nogu možeš okačit mačku o rep! i nakon 6 dana mala sjedi na tebi..Dakke nema šanse teoretske! Manje laži ! Tvoja noga nije vidjela nikakvu operaciju, nego vjerojatno nešto sa srcem. Sramota je koliko misliš da su ljudi glupi.