Logo
CarboNora Bambucci
1 month ago
#Arbnora
Prosle godine, na današnji dan, bio je 6 dan moje operacije lijeve noge. Na današnji dan su me Naia i Naim posjetili nakon što sam 6 dana prolazila najveće moguće bolove. Ne pamtim iskreno da me ikad išta boljelo kao ta noga i ne pamtim da mi je ijedan dio tijela bio toliko naoteknut kao ta noga poslije operacije. Bila je kao kamen... ❤️‍🩹
I naravno, zlo kada krene, nikad ne ide samo, tu se i moja hipertenzija ukljucila i moje tijelo koje je govorilo: ,, iscrpljena sam. "
No, jedan Nain zagrljaj i sve sam izdržala.
Jedan njen osmijeh i sve je bilo lakse. 🌷
I to je život:
Da izdržiš uz voljene kad najteže je.
Da se nasloniš i ne kloneš. 🌞
Ayla Novak
Jebo ti konj mater šiptarsku koju te takvu odvratnu i podmuklu okotila, fujj i fuj više 🤮🤮🤮 Tvoj bijdni mozgić totalno prolupao i nisi svjesna koliko si dosadila više što jedno te isto pišeš, objavljuješ! Glupačo odvratna, jer ti treba sva ta poniženja i sva ta kuknjava i sve moguće laži, ako već imaš 165.000 pratitelja??? Gdje ti zapelo da toliko sereš i sama sebe u biti poseravaš. Zucaš i lažeš, jebala te ta lijeva kao operisana noga više i sve kao jaaaooo i jaoo, boli, a mala ti se totatalno nalegla na tu kao bolnu operisanu lijevu nogu 😳🙄🤣😂 Odjebi više odjebani zlobni lažni djavole 👊 Nema više prošenja na lažni način, zapiši si glupačo negdje da si nekad mogla, a sad više ne možeš. Evo ti kurkonja 🤣😂😂👊
1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it