Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Kad netko pokuša srušiti tuđu reputaciju, često time želi podići svoju. 🙂
Jer najlakši način da izgledaš velik nije da rasteš – nego da drugog smanjiš.
To je mentalitet deficita: ako ti sjajiš, ja sam u sjeni, a ako te oblate, meni raste vrijednost. To nije stvar istine, nego percepcije. Ne biraju istinu – biraju efekat. Takvi ljudi ne znaju graditi vlastitu vrijednost, pa ruše tuđu.❤️‍🩹
Ne znaju osvojiti poštovanje – pa ga otimaju manipulacijom.💔
Zato najglasniji napadi često dolaze od najslabijih identiteta jer u tvoj pad ulažu nadu u vlastiti uspon, a to baš zadugo ne drži vodu.
Laku noć svima. 😴
4 months ago (E)
Yellow
4 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ona nema reputacije, niti sjaji, nema veličinu pa se nema tu što smanjiti, nema vrijednosti da se može rušiti, nema poštovanja kojeg joj se može oteti.
Ona sebe vidi na nekoj visokoj poziciji, svi su na nju ljubomorni i zato ju žele "srušiti".
Tu misli na Mamin blog. Ona je svoju reputaciju već izgradila tako da joj nisi potrebna ni ti ni itko drugi. Umišljaš si stvari koje ne postoje.
Ayla Novak
4 months ago
Rušiš drugima ugled da bi samo sebi neku važnost dala, a to samo otkriva tvoj unutanji vlastiti bankrot… Spala si na to da moraš lagati da bi bila značajna jer u biti nikad nisi bila. Govoriš o časti dok kopaš po blatu sa vlastitim prljavim šapama! Najapsurdnije od svega, te riječi dolaze upravo iz tvojih žvaljavih usta, lažno pokvareno stvorenje. Ti si poslednja osoba na svijetu koja bi se trebala uzdizati iznad bilo koga. Krmačetino debela, začepi više tu labrnju i prestani više njušiti gdje nemožeš više ni prinjušiti, a ni unjušiti. Ideš ti polako, ali sigurno na neki krmeći odpad, jer ni za ražanj nisi smrdljiva krmačetino 🤣🤮🤮
Victoria Carter
4 months ago
Dlakavice, bolje se posveti ličnoj higijeni a ne ganjati ljude koji su te odavno prekrižili. Što te toliko muči tuđa sreća? Što si tako zavidna pa želiš rušiti sve one koji ne misle kao ti? Obo je opet namjenjeno Kristini( mamin blog) iako te ona odavno zaboravila i prekrižila ali ti dok ne uništiš svakog tko zi stoji ja putu nećeš stati..koliko zlobe u tebi ima da čovjek ne povjeruje.