4 months ago
(E)
#Arbnora
Kad netko pokuša srušiti tuđu reputaciju, često time želi podići svoju. 🙂
Jer najlakši način da izgledaš velik nije da rasteš – nego da drugog smanjiš.
To je mentalitet deficita: ako ti sjajiš, ja sam u sjeni, a ako te oblate, meni raste vrijednost. To nije stvar istine, nego percepcije. Ne biraju istinu – biraju efekat. Takvi ljudi ne znaju graditi vlastitu vrijednost, pa ruše tuđu.❤️🩹
Ne znaju osvojiti poštovanje – pa ga otimaju manipulacijom.💔
Zato najglasniji napadi često dolaze od najslabijih identiteta jer u tvoj pad ulažu nadu u vlastiti uspon, a to baš zadugo ne drži vodu.
Laku noć svima. 😴
Kad netko pokuša srušiti tuđu reputaciju, često time želi podići svoju. 🙂
Jer najlakši način da izgledaš velik nije da rasteš – nego da drugog smanjiš.
To je mentalitet deficita: ako ti sjajiš, ja sam u sjeni, a ako te oblate, meni raste vrijednost. To nije stvar istine, nego percepcije. Ne biraju istinu – biraju efekat. Takvi ljudi ne znaju graditi vlastitu vrijednost, pa ruše tuđu.❤️🩹
Ne znaju osvojiti poštovanje – pa ga otimaju manipulacijom.💔
Zato najglasniji napadi često dolaze od najslabijih identiteta jer u tvoj pad ulažu nadu u vlastiti uspon, a to baš zadugo ne drži vodu.
Laku noć svima. 😴
Dlakavice, bolje se posveti ličnoj higijeni a ne ganjati ljude koji su te odavno prekrižili. Što te toliko muči tuđa sreća? Što si tako zavidna pa želiš rušiti sve one koji ne misle kao ti? Obo je opet namjenjeno Kristini( mamin blog) iako te ona odavno zaboravila i prekrižila ali ti dok ne uništiš svakog tko zi stoji ja putu nećeš stati..koliko zlobe u tebi ima da čovjek ne povjeruje.
4 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication