tusmo24.com
CarboNora Bambucci
8 months ago (E)
#Arbnora
Za one koji pitaju:,, Nora, kako ide prehrana/dijeta?" Evo ovako kao na slici. 🥰 Pa vi procijenite! U roku 3 mj, sa 65kg na trenutnih 58 kg. Cilj je 50kg. Ali ako moze i 45kg je uredu. 126cm sam visoka. 🍀👩‍🦽
Helena
Rekla si dijeta. Pokazala si iluziju. Na slici poza, kut, svjetlo, sjena, sve osim istine. Tri mjeseca pretvorena u tri sekunde inscenacije. Ti ne skidaš kilograme. Ti skidaš stvarnost. Svaki kadar pažljivo izrezan, svaki centimetar strateški prikriven. U tvojim objavama nema znoja ni discipline, samo želja za validacijom. Nisi inspiracija. Ti si proizvod algoritma, modeliran za klikove. A iza svakog „pogledajte me sad“ stoji pitanje: tko sam ja bez pažnje? I opet ista simfonija pretvaranja. Zategnuti struk, zamućeno lice, poza pod kutom koji laže bolje od riječi. Dan za danom isti narativ, ista potreba da se stvori lik uspjeha tamo gdje nema sadržaja. Jer tko uistinu mijenja sebe nema potrebu uvjeravati druge. Tko istinski napreduje govori tišinom, ne filtrima. Napredak ne traži kadar. On se prepoznaje u očima. Tvoja transformacija ne počiva na hrani već na fikciji. Našminkana stvarnost prodana kao rezultat. A istina, ta tvrdoglava, neugodna istina, uvijek preživi filter. Zato kad opet napišeš da pitaju "Nora, kako ide dijeta?" prava bi istina možda glasila: ide, ali kamo? Prema ogledalu ili prema još jednoj iluziji u kojoj si glavni lik a publika samo statisti tvoje nesigurnosti?
8 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ayla Novak
8 months ago
In response Helena to his Publication
Da ti ne pišem uvjek isto… jer znaš da mi se tvoji komentari mnogo svidjaju, ali ipak moram bar 👍👏👏🥰🍀