#Arbnora
U grupi u kojoj me se mjesecima sustavno vrijeđa, prati, ismijava i dehumanizira — gdje se psuje uspomena na mog pokojnog oca, poziva na nasilje nad mojom majkom i ruglu izlaže moj izgled i invaliditet — Kristina Hitrec Kovačević ili Mamin Blog je, kao influencerica i blogerica, javno pozivala svoje pratitelje da tu istu grupu podrže svaki put kad bih je pokušala prijaviti i srušiti. Mjesecima!💔
Zlorabila je svoj utjecaj i publiku kako bi poticala nasilje nad osobom s invaliditetom. I to ne pasivno — već aktivno, svjesno i s namjerom. Najtužnije je to što nisam ni prva ni posljednja. Ovo nije iznimka, već obrazac ponašanja. Godinama koristi svoju platformu da udara po onima koji se ne mogu braniti – najranjivijima.
👩🦽❤️🩹
U grupi u kojoj me se mjesecima sustavno vrijeđa, prati, ismijava i dehumanizira — gdje se psuje uspomena na mog pokojnog oca, poziva na nasilje nad mojom majkom i ruglu izlaže moj izgled i invaliditet — Kristina Hitrec Kovačević ili Mamin Blog je, kao influencerica i blogerica, javno pozivala svoje pratitelje da tu istu grupu podrže svaki put kad bih je pokušala prijaviti i srušiti. Mjesecima!💔
Zlorabila je svoj utjecaj i publiku kako bi poticala nasilje nad osobom s invaliditetom. I to ne pasivno — već aktivno, svjesno i s namjerom. Najtužnije je to što nisam ni prva ni posljednja. Ovo nije iznimka, već obrazac ponašanja. Godinama koristi svoju platformu da udara po onima koji se ne mogu braniti – najranjivijima.
👩🦽❤️🩹
11 months ago
(E)
10 months ago
In response Bambucci to his Publication
Ako je već optužuješ za nešto onda argumentiraj, stavi dokaz neki. Ženi je pun profil objava za pomaganje ljudima, dok je tvojih laži pun internet. I naravno nekorisnih postova.
11 months ago
Oh jadna seruljo, sereš na totatolno drugu stranu, što ne spomeneš moje ime jer sam ja ta koja se borim za pravdu! I znaj da ću se boriti dok te ne uništim smrdljiva prljava debela krmačetino!!! Nisam tek tako kopala rupu i još sam više morala kopati jer si sve deblja i deblja krmačetina 🤣🤣😂😂🤮🤮
11 months ago
(E)
Sie hat lange genug mit dem Feuer gespielt, andere angestiftet, gehetzt und genährt von der Häme, die sie selbst entfacht hat. Und jetzt, wo die Flammen ihr näherkommen, will sie plötzlich Mitgefühl? Nein. Wer gezielt Schaden anrichtet, verliert das Recht auf Schonung. 👊👊👊
11 months ago
In response Elena to her Publication
Skoro smo je doveli tačno tamo gde smo je želele. 💪👏
11 months ago
Mjesecima je dolijevala ulje na vatru, poticala druge na zlostavljanje i promatrala sve to s uživanjem, a sada glumi žrtvu? Molim te. Tko sustavno huška protiv slabijih ne zaslužuje zaštitu nego posljedice. Zloupotrijebila je svoj utjecaj poput piromanke koja plače jer sada gori njezino vlastito dvorište. Nitko je nije natjerao da bude okrutna, to nije slučajan ispad, to je njezin potpis. Tko sije otrov nema pravo čuditi se žetvi.