#Arbnora
E znači ovakooo! 🥰
Molim vas da ovu objavu komentirate i podrzite kako bi objava bila što vidljivija i netko bi nam možda mogao pomoći! 🥹
Neću puno duljiti i preći ću odmah na stvar:
zbog životnih okolnosti, nismo se uspjeli na vrijeme organizirati za 🌊⛱️☀️ pa pokušavamo sad spasiti situaciju koliko se da (ako). 😁
❗️Tražimo smještaj na moru ( Zadar, Crikvenica ili Karlobag ) koji je prilagođen za 👩🦽 (prilagodba ne mora biti perfektna, barem wc da se može ući kolicima koja su široka 60cm, tuš za tuširanje i da nema stepenica). Dakle, da je na prizemlju. Smještaj je za 3 nas ( Naim, Naia i ja).
Može hotel/apartman/kuća, bilo što.
Datum je od 26.8 do 1.9.❗️
➡️ Datum može biti korigiran uz dogovor ⬅️
⚠️ Napomena: ne tražimo luksuz, niti more ne mora biti preblizu (imamo auto pa se možemo snaći). Smještaja može biti prosječan. Ne smeta nam sve dok je čisto i uredno. 😊
Gledala sam na internetu, ali nisam puno našla jer nisam na vrijeme ništa rezervirala. 😔
Eto, ako uspijemo nešto ovako naći ili da netko ima ideju ili pozna nekoga, neka mi se u inbox sa informacijama javi.
Hvala unaprijed!! 🍀🌸🌞
E znači ovakooo! 🥰
Molim vas da ovu objavu komentirate i podrzite kako bi objava bila što vidljivija i netko bi nam možda mogao pomoći! 🥹
Neću puno duljiti i preći ću odmah na stvar:
zbog životnih okolnosti, nismo se uspjeli na vrijeme organizirati za 🌊⛱️☀️ pa pokušavamo sad spasiti situaciju koliko se da (ako). 😁
❗️Tražimo smještaj na moru ( Zadar, Crikvenica ili Karlobag ) koji je prilagođen za 👩🦽 (prilagodba ne mora biti perfektna, barem wc da se može ući kolicima koja su široka 60cm, tuš za tuširanje i da nema stepenica). Dakle, da je na prizemlju. Smještaj je za 3 nas ( Naim, Naia i ja).
Može hotel/apartman/kuća, bilo što.
Datum je od 26.8 do 1.9.❗️
➡️ Datum može biti korigiran uz dogovor ⬅️
⚠️ Napomena: ne tražimo luksuz, niti more ne mora biti preblizu (imamo auto pa se možemo snaći). Smještaja može biti prosječan. Ne smeta nam sve dok je čisto i uredno. 😊
Gledala sam na internetu, ali nisam puno našla jer nisam na vrijeme ništa rezervirala. 😔
Eto, ako uspijemo nešto ovako naći ili da netko ima ideju ili pozna nekoga, neka mi se u inbox sa informacijama javi.
Hvala unaprijed!! 🍀🌸🌞
29 days ago
29 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Dvije ljenčuge se kao nisu na vrijeme mogli organizovat, ajme majko koliko bljutavo i svjesno lažeš 🤣😂😂 Znam da imaš još tih glupavih ovčetina, a ne računaš da i dosta normalnih, pametnih ljudi vide koje ti baljezgotine pišeš 💪 Rezervišeš kao za 26.08 do 01.09 i kao nisi ništa puno našla 🤦♀️🤣 Ajde krmačo odvratna, hoćeš da ti pustim stranicu gdje je još sve otvoreno za rezervaciju??!!! Sereš i jedeš svoja govna, hoćeš samo lajke koji ti se gube ili hoćeš ponudu od glupih ovaca koji bi ti ponudili i sve besplatno… Apropo da naponem još, kako ti tako jadna sa bolovima možeš ići na 5 dana na more, 2 dana već gubiš vožnjom u autu, možda moraš i otići tamo gdje moraš… to Zadar, Crikvenica je sve izmišljeno iz tvoje prolupane krmeće naduvane glavetine 🤣🤣 Upiša se sad od smjeha, moram piškiti 🤣😂😂😂
29 days ago
Imas opciju na internetu i sve se moze nac! Objavila si to na fejsu jer očekuješ da ti netko pokloni ljetovanje a ti možeš mlatit praznu slamu do sutra! Hejteri ne postoje već samo istina! A istina je da tražiš besplatno i to je to!!
29 days ago
U prijevodu to bi značilo, tražim da nas netko besplatno ugosti par dana na moru! jer da si mislila platiti rezervirala bi termin na vrijeme…
29 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
I sad se može ići preko pola Evrope .... ma kako laže i petlja
29 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Baš tako 👍👏A nije ni sad zakasnila, gdje je 26.08… Nije to kao prije, da je sve pounjeni… Laže i prosi debeli lažni patuljko 🤦♀️🤣🤮