30 days ago
#Arbnora
E znači ovakooo! 🥰
Molim vas da ovu objavu komentirate i podrzite kako bi objava bila što vidljivija i netko bi nam možda mogao pomoći! 🥹
Neću puno duljiti i preći ću odmah na stvar:
zbog životnih okolnosti, nismo se uspjeli na vrijeme organizirati za 🌊⛱️☀️ pa pokušavamo sad spasiti situaciju koliko se da (ako). 😁
❗️Tražimo smještaj na moru ( Zadar, Crikvenica ili Karlobag ) koji je prilagođen za 👩🦽 (prilagodba ne mora biti perfektna, barem wc da se može ući kolicima koja su široka 60cm, tuš za tuširanje i da nema stepenica). Dakle, da je na prizemlju. Smještaj je za 3 nas ( Naim, Naia i ja).
Može hotel/apartman/kuća, bilo što.
Datum je od 26.8 do 1.9.❗️
➡️ Datum može biti korigiran uz dogovor ⬅️
⚠️ Napomena: ne tražimo luksuz, niti more ne mora biti preblizu (imamo auto pa se možemo snaći). Smještaja može biti prosječan. Ne smeta nam sve dok je čisto i uredno. 😊
Gledala sam na internetu, ali nisam puno našla jer nisam na vrijeme ništa rezervirala. 😔
Eto, ako uspijemo nešto ovako naći ili da netko ima ideju ili pozna nekoga, neka mi se u inbox sa informacijama javi.
Hvala unaprijed!! 🍀🌸🌞
E znači ovakooo! 🥰
Molim vas da ovu objavu komentirate i podrzite kako bi objava bila što vidljivija i netko bi nam možda mogao pomoći! 🥹
Neću puno duljiti i preći ću odmah na stvar:
zbog životnih okolnosti, nismo se uspjeli na vrijeme organizirati za 🌊⛱️☀️ pa pokušavamo sad spasiti situaciju koliko se da (ako). 😁
❗️Tražimo smještaj na moru ( Zadar, Crikvenica ili Karlobag ) koji je prilagođen za 👩🦽 (prilagodba ne mora biti perfektna, barem wc da se može ući kolicima koja su široka 60cm, tuš za tuširanje i da nema stepenica). Dakle, da je na prizemlju. Smještaj je za 3 nas ( Naim, Naia i ja).
Može hotel/apartman/kuća, bilo što.
Datum je od 26.8 do 1.9.❗️
➡️ Datum može biti korigiran uz dogovor ⬅️
⚠️ Napomena: ne tražimo luksuz, niti more ne mora biti preblizu (imamo auto pa se možemo snaći). Smještaja može biti prosječan. Ne smeta nam sve dok je čisto i uredno. 😊
Gledala sam na internetu, ali nisam puno našla jer nisam na vrijeme ništa rezervirala. 😔
Eto, ako uspijemo nešto ovako naći ili da netko ima ideju ili pozna nekoga, neka mi se u inbox sa informacijama javi.
Hvala unaprijed!! 🍀🌸🌞
Dvije ljenčuge se kao nisu na vrijeme mogli organizovat, ajme majko koliko bljutavo i svjesno lažeš 🤣😂😂 Znam da imaš još tih glupavih ovčetina, a ne računaš da i dosta normalnih, pametnih ljudi vide koje ti baljezgotine pišeš 💪 Rezervišeš kao za 26.08 do 01.09 i kao nisi ništa puno našla 🤦♀️🤣 Ajde krmačo odvratna, hoćeš da ti pustim stranicu gdje je još sve otvoreno za rezervaciju??!!! Sereš i jedeš svoja govna, hoćeš samo lajke koji ti se gube ili hoćeš ponudu od glupih ovaca koji bi ti ponudili i sve besplatno… Apropo da naponem još, kako ti tako jadna sa bolovima možeš ići na 5 dana na more, 2 dana već gubiš vožnjom u autu, možda moraš i otići tamo gdje moraš… to Zadar, Crikvenica je sve izmišljeno iz tvoje prolupane krmeće naduvane glavetine 🤣🤣 Upiša se sad od smjeha, moram piškiti 🤣😂😂😂
29 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication