3 months ago
#Arbnora
E znači ovakooo! 🥰
Molim vas da ovu objavu komentirate i podrzite kako bi objava bila što vidljivija i netko bi nam možda mogao pomoći! 🥹
Neću puno duljiti i preći ću odmah na stvar:
zbog životnih okolnosti, nismo se uspjeli na vrijeme organizirati za 🌊⛱️☀️ pa pokušavamo sad spasiti situaciju koliko se da (ako). 😁
❗️Tražimo smještaj na moru ( Zadar, Crikvenica ili Karlobag ) koji je prilagođen za 👩🦽 (prilagodba ne mora biti perfektna, barem wc da se može ući kolicima koja su široka 60cm, tuš za tuširanje i da nema stepenica). Dakle, da je na prizemlju. Smještaj je za 3 nas ( Naim, Naia i ja).
Može hotel/apartman/kuća, bilo što.
Datum je od 26.8 do 1.9.❗️
➡️ Datum može biti korigiran uz dogovor ⬅️
⚠️ Napomena: ne tražimo luksuz, niti more ne mora biti preblizu (imamo auto pa se možemo snaći). Smještaja može biti prosječan. Ne smeta nam sve dok je čisto i uredno. 😊
Gledala sam na internetu, ali nisam puno našla jer nisam na vrijeme ništa rezervirala. 😔
Eto, ako uspijemo nešto ovako naći ili da netko ima ideju ili pozna nekoga, neka mi se u inbox sa informacijama javi.
Hvala unaprijed!! 🍀🌸🌞
E znači ovakooo! 🥰
Molim vas da ovu objavu komentirate i podrzite kako bi objava bila što vidljivija i netko bi nam možda mogao pomoći! 🥹
Neću puno duljiti i preći ću odmah na stvar:
zbog životnih okolnosti, nismo se uspjeli na vrijeme organizirati za 🌊⛱️☀️ pa pokušavamo sad spasiti situaciju koliko se da (ako). 😁
❗️Tražimo smještaj na moru ( Zadar, Crikvenica ili Karlobag ) koji je prilagođen za 👩🦽 (prilagodba ne mora biti perfektna, barem wc da se može ući kolicima koja su široka 60cm, tuš za tuširanje i da nema stepenica). Dakle, da je na prizemlju. Smještaj je za 3 nas ( Naim, Naia i ja).
Može hotel/apartman/kuća, bilo što.
Datum je od 26.8 do 1.9.❗️
➡️ Datum može biti korigiran uz dogovor ⬅️
⚠️ Napomena: ne tražimo luksuz, niti more ne mora biti preblizu (imamo auto pa se možemo snaći). Smještaja može biti prosječan. Ne smeta nam sve dok je čisto i uredno. 😊
Gledala sam na internetu, ali nisam puno našla jer nisam na vrijeme ništa rezervirala. 😔
Eto, ako uspijemo nešto ovako naći ili da netko ima ideju ili pozna nekoga, neka mi se u inbox sa informacijama javi.
Hvala unaprijed!! 🍀🌸🌞
U prijevodu to bi značilo, tražim da nas netko besplatno ugosti par dana na moru! jer da si mislila platiti rezervirala bi termin na vrijeme…
3 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
3 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Baš tako 👍👏A nije ni sad zakasnila, gdje je 26.08… Nije to kao prije, da je sve pounjeni… Laže i prosi debeli lažni patuljko 🤦♀️🤣🤮
3 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Naravno da nije ni sad kasno jer ima dosta praznih app i smještaja. Nije sezona baš nešto popunjena a do kraja mjeseca može još nać smještaj ali neeee!! Stvar je u tome što se želi uvalit besplatno! Gnjusna je
3 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
O njezinom žicanju bi se mogao dokumentarac napraviti.
3 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
I sad se može ići preko pola Evrope .... ma kako laže i petlja
3 months ago
In response celestia sky to her Publication
Odvratna je! Za tih par dana joj sad nije opet problem putovat a stalno kuka da ne može bit u autou duže od par sati…