24 days ago
(E)
#Arbnora
Dakle da rezimiramo malo ove fotke…
Ova prva bi trebala biti “od sad” , druga “od jučer” koju sam skinula kad je kuhala… a treća od “prije” …”dobro se vidi da ona na drugoj i trećoj izgleda isto ( trecu je malo rastegnula ali u biti je ista) a ovu prvu na kojoj kaže da je smršavila je poprilično uredila, smanjila , slikala sa kuta di je udaljena i optički sredila… grama nije skinula! Laže svoje ovčice koje joj vjeruju 😂😂😂😂😂😂😂… pa ista si majke ti mile!! Debela bila i ostala!!! 😂😂😂😂😂😂😂
Dakle da rezimiramo malo ove fotke…
Ova prva bi trebala biti “od sad” , druga “od jučer” koju sam skinula kad je kuhala… a treća od “prije” …”dobro se vidi da ona na drugoj i trećoj izgleda isto ( trecu je malo rastegnula ali u biti je ista) a ovu prvu na kojoj kaže da je smršavila je poprilično uredila, smanjila , slikala sa kuta di je udaljena i optički sredila… grama nije skinula! Laže svoje ovčice koje joj vjeruju 😂😂😂😂😂😂😂… pa ista si majke ti mile!! Debela bila i ostala!!! 😂😂😂😂😂😂😂
24 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Laže budaletina samu sebe, boli mene jel ona omršavila ili nije, ali fakat nije, ma ni gramčić jedan nije skinula 🤣😂😂😂
Pa ni mene nije briga ..laže da se opravda ali kako može misliti da joj to prolazi? vidi se da je slike naštimala..pogotovo prvu..ona je potpuno ista kao i prije..
24 days ago
In response Ayla Novak to her Publication