17 days ago
#Naim
Ona nije ono što vi pričate – ona je bolja, jača i vrijednija nego što vi možete shvatiti.
💎 Vi vidite samo ono što želite izokrenuti, dok ja svaki dan vidim njenu dobrotu, trud i čisto srce. ❤️🔥
Vi širite laži, dok ona živi istinu. 💞
Vi udarate riječima, dok ona gradi ljubavlju. ❤️
Vi pokušavate srušiti, dok se ona diže, opet i opet. ❤️🩹
⚡ Niste vi ti koji ćete odrediti tko je ona.
Ne nosite njene borbe, ne znate njenu priču, i nemate ni trunku njene snage. 🥰
Ono što pokušavate učiniti govori više o vama, nego o njoj. 👀
🛡️ Dok god sam ja tu, neka znate da ona neće biti sama, neće biti slomljena i neće izgubiti svoj sjaj. ✨
🔥 Možete pokušati koliko god hoćete, ali ne možete ugasiti svjetlo koje nosi u sebi.
A ja ću uvijek stajati ispred nje, pored nje i iza nje. Zato što je moja, i jer vrijedi više od svih vaših riječi zajedno.
Ona nije meta vaših uvreda – ona je kraljica mog života. 😍🥰❤️
Ona nije ono što vi pričate – ona je bolja, jača i vrijednija nego što vi možete shvatiti.
💎 Vi vidite samo ono što želite izokrenuti, dok ja svaki dan vidim njenu dobrotu, trud i čisto srce. ❤️🔥
Vi širite laži, dok ona živi istinu. 💞
Vi udarate riječima, dok ona gradi ljubavlju. ❤️
Vi pokušavate srušiti, dok se ona diže, opet i opet. ❤️🩹
⚡ Niste vi ti koji ćete odrediti tko je ona.
Ne nosite njene borbe, ne znate njenu priču, i nemate ni trunku njene snage. 🥰
Ono što pokušavate učiniti govori više o vama, nego o njoj. 👀
🛡️ Dok god sam ja tu, neka znate da ona neće biti sama, neće biti slomljena i neće izgubiti svoj sjaj. ✨
🔥 Možete pokušati koliko god hoćete, ali ne možete ugasiti svjetlo koje nosi u sebi.
A ja ću uvijek stajati ispred nje, pored nje i iza nje. Zato što je moja, i jer vrijedi više od svih vaših riječi zajedno.
Ona nije meta vaših uvreda – ona je kraljica mog života. 😍🥰❤️
17 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Bog te ubio, ali si prolupao pored te odvratne ljigave debele patuljčine!!! Postoji druga i druga varijanta… pederčino hvališ svoju odvratnu debelu krmaču koju nemožeš ni jeba.i niti si je jeb.avao, kojem kur.u bi se mogao dići na tu odvratnu lažnu smrdljivu debilčinu 🤦♀️😝🤮🤮🤮 Debilna krmača ti samo malo olakšala, nemoraš je jeb.ati, možeš se po cijeli dan sa svojim lego kockicca zabavljati jer vas dvoje ste samo iz neke koristi zajedno…Tupavko jadni, možda i nisi bio loš čovjek,ali sad ideš zajedni sa tom propalom smrduljom u rupaču! Obadvoje ste sjebani i odjebani 💪💪💪
I da jeste ili nije je on za mene jedan odvrtni pederski ljigoš🤮🤮🤮
17 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
17 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Dobro to je.. mislila sam na tekst kojeg ona piše u njegovo ime
16 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Naravno da je tako 👍 Poenta u tome je jer vidi i on sve, oni vide šta mi komentarišemo, možda budaletina pederska dodje ksebi i odjebe tog djavola jer je ga zajedno u propalu zakopanu rupu vuče…