Logo
CarboNora Bambucci
13 days ago
#Arbnora
Dobro jutro svima. ☕️❤️
Želim vam miran i lijep vikend.
Već tjedan dana se borim s nečim što me zabrinjava i želim to podijeliti s vama. Možda se netko od vas našao u sličnoj situaciji i ima savjet, a ja ću svakako potražiti pomoć liječnika.
Zbog dugotrajnog digitalnog nasilja kojem sam izložena već skoro godinu dana, izgubila sam apetit.
Kad pokušam jesti, odmah mi se javi mučnina, grč u želucu i osjećaj kao da ću povratiti. Uz svaki zalogaj dolaze i misli da nešto nije u redu, da mi se može nešto dogoditi, i jednostavno ne uspijevam nastaviti. Ako i uspijem pojesti nešto, to je samo zato što se doslovno prisilim.
Prije, kad bih bila pod stresom, posezala bih za hranom ili slatkišima: to mi je bila neka vrsta utjehe. Ali sada, nakon tolikog pritiska i svega što prolazim, došlo je do obrnutog efekta: hrana mi je postala odbojna.
Ovo što proživljavam nije samo psihički teret, već sada i fizički. Vjerujem da je riječ o traumatskoj reakciji, a posljedice osjećam svakodnevno. ❤️‍🩹
Znam da moram brinuti o svom zdravlju i zato ću otići liječniku. Ako netko od vas ima iskustvo s ovakvim stvarima ili neki savjet, rado ću ga čuti.
I za kraj: neka ovo što dijelim bude podsjetnik da digitalno nasilje NIJE samo "online drama". Ono može razoriti zdravlje, uništiti svakodnevicu i ostaviti duboke posljedice.
❤️‍🩹
Victoria Carter
To ti je super dijeta. Šta se opet žališ.. tebi nikad ne valja.. 😂😂😂
13 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ayla Novak
12 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Može žderulja da uvjek nešto smišljeno i lažno preokrene i jadni ove budale gkiupave ovčetine joj još i povjeruju 🤣🤦‍♀️😂😂😂🤮