Logo
CarboNora Bambucci
3 months ago (E)
#Arbnora
🌸Da vam se kratko javim prije spavanja:
Danas sam bila kod doktora zbog boli u želucu, mučnina, grčeva i gubitka apetita koji me muče već danima. Rekao mi je da sumnja na nervozu želuca/gastritisa, a kad me pitao nastavlja li se digitalno nasilje i čuo moj odgovor, rekao je da je rezultat stresa ovo. Dobila sam terapiju koju moram piti četiri tjedna, a ako ne pomogne, slijede daljnji nalazi. Uputio me i da trenutne liječničke nalaze proslijedim nadležnima kako bi se proces ubrzao, i to sam učinila.
⚠️ Nažalost, danas sam primila i novi prijeteći mail. Piše da znaju gdje idem na godišnji odmor i da me tamo čeka “poklon” i “iznenađenje”, te da se uskoro vidimo. Naravno da je to direktna prijetnja i zastrašivanje mene, osobe s invaliditetom, koja se sama braniti ne može, a znam i da je riječ o nasilju jer mi je u mailovima prije ovog današnjeg rečeno da me treba pretuči da bi se naučila pameti i da će mi se to definitivno dogoditi. Policija je odmah obaviještena, i ovdje u Njemačkoj i na mjestu gdje ću biti.⚠️
Iza svega stoji Facebook grupa “Arbnora Elezi – Prevara”, i oni koji prate moju borbu znaju da ovo traje mjesecima. ❤️‍🩹
Hvala vam svima na podršci i ljubavi koju mi šaljete, ona mi daje snagu da izdržim.
Laku noć. 🩷
Ayla Novak
Umjesto da začepiš ti i dalje serendaš glupačo odvratna. Koja budala ti može povjerovati to u vezi doktora, baš on stobom o tome priča i daje ti savjete… Sve si izmislila jer iz tvojih odvratnih iskrivljenis smrdljivih usta samo laži izlaze. Ništa tebi nije, idi tamo i nažderi se da se malo umiriš jer si samo u žderanju našla neki umirujući spas 🤣😂 Ti si toliko prokužena lažna ljigotina da će te početi i doktori i polcija ganjati 😂😂😂
Možda i ja doletim u Hrvatsku da te dobro išamaram i ispljujem, odvratna patuljčino koja stalno navodiš da si jadni invalid. Ti bi prva skočila iz kolica kad bi te neko napao, ne seri više bljuvotino 😡👊👊🤮🤮
3 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it