#Arbnora
Današnji dan je bio lijep i ispunjen.🌊⛱️🥰
Našli smo novu plažu Porporela koja je prilagođena osobama s invaliditetom i dobri ljudi su uvijek pomogli kada je išta trebalo.
Dobili smo od jedne divne žene suncobran na posudbu i također stolicu jer mi nismo ništa nosili svojeg pošto je na internetu stajalo da ima ležaljke i suncobrani za najam. Na kraju, nije bilo.
Ali, ono što je bilo je wc za osobe s invaliditetom, pristupačni kafići i restorani te ulaz u more. No plaža za sunčanje malo teže jer s invalidiskim kolicima ne možeš po kamenju lako. 👩🦽
Svakako sam se snašla sa stolicom koju smo dobili i ostali su ležali ručnicima na podu.🩷
Dan je bio pun radosti i smijeha, a sutra je novi dan! 🌸
Današnji dan je bio lijep i ispunjen.🌊⛱️🥰
Našli smo novu plažu Porporela koja je prilagođena osobama s invaliditetom i dobri ljudi su uvijek pomogli kada je išta trebalo.
Dobili smo od jedne divne žene suncobran na posudbu i također stolicu jer mi nismo ništa nosili svojeg pošto je na internetu stajalo da ima ležaljke i suncobrani za najam. Na kraju, nije bilo.
Ali, ono što je bilo je wc za osobe s invaliditetom, pristupačni kafići i restorani te ulaz u more. No plaža za sunčanje malo teže jer s invalidiskim kolicima ne možeš po kamenju lako. 👩🦽
Svakako sam se snašla sa stolicom koju smo dobili i ostali su ležali ručnicima na podu.🩷
Dan je bio pun radosti i smijeha, a sutra je novi dan! 🌸
4 days ago
4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Toliko romana o jednom danu na plaži? Koga uopće zanima jesi li dobila suncobran i wc školjku?
4 days ago
Odvratno lažno zlobno patuljče, možda ti ove tvoje laži i prodju kod glupavih ovčetina… Umirem od smjeha kad vidim da si svoje odvratne ljigave abnormalne debele nožurdine fejkala i još ih produžila… 🤣🤣🤣🤣😂😂😂 Budaletino odjebana, pa ti si stvarno prolupala i tebi više nema spasa u svim tim tvojim odvratnim lažinim pokušajima! Sjebaću te u taj lažni i promišljeni bolesni mozgić 💪💪💪
4 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Produžila ih je jer ona ima kompleks patuljka..i sad vidi em ih je produžila em stanjila a i dalje su ogromne...koja bolesnica je to..
4 days ago
Kakve su ovo noge? I ona to slika ?? … a joj .. i ko po običaju za sve ste namoljakali jer niste u stanju ponjeti svoj suncobran i ležaljku.. zašto bi kupovala kad ima onih koji se smiluju na kolica pa daju stoki jer ste stoka neviđena… i dokle ćeš lagat da ste sad na moru? Koliko ste jadni i bolesno to je strašno…
4 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Da baš tako, prosjačka lažna budaletina, ali Victoria, te noge na sliki je i nekako optimalno… Ona je svoje debele patuljaste odvratne nožurdine fejkala 🤣😂😂😂