#Arbnora
Željela bih iskoristiti ovaj status da se oglasim povodom jedne stvari. Znam da se pravdati ne trebam, ali osjećam da želim objasniti jer mi je važno. 🩷
Dakle, komentari poput:
- ,, A sad je Hrvatska dobra ? "
- ,, Idi u Albaniju, zašto ovdje dolaziš? "
- ,, Hrvatska ti je dala sve, a ti pljuješ po njoj ";
idu direktno na block bez ikakvog povratka natrag iz samo jednog jedinog razloga, a to je: mrzim nacionalizam, nacionaliste i sve što ima ikakve veze s tim. Mrzim provokacije na temelju toga.
❌️ Dakle, mrzim i to je težak NE kod mene! ❌️
Ja jesam pljuvala po Hrvatskom sistemu, po neprilagođenim prostorima, po zdravstvu države vezano za osobe s invaliditetom. Pljuvala sam po nemogućnosti zaposlenja osoba s invaliditetom, po lošoj građevini, manjku rampi, liftova, i niz još toga, za osobe s invaliditetom. 👩🦽
Kao netko tko je kao osoba s invaliditetom živio i čitav svoj život u Hrvatskoj proveo te odrastao, pravo na svoje dojmove, iskustvo, glas, bol i mišljenje imam i iznijela sam ga u sklopu zanimanja kojim se bavim.
🔴 No, to NE znači da je Hrvatski narod loš, da sam nacionalista samo zato jer sam albanka ili da ne znam ni ja što jer to nije istina. 🔴
Majka moga muža je Hrvatica, najbolji prijatelji su mi Hrvati, najveću dobrotu svijeta su mi Hrvati pokazali kada mi je bilo najteže, tako da molim vas! 😊
ALI❗️ALI unatoč dobrom narodu, ne znači da ću sistemu, sustavu, državi šutjeti na zakidanju osoba s invaliditetom, na ne pravima koje ne daju za osobe s invaliditetom, na lošem sistemu i boli. To neću NIKAD!
Prošla sam svašta i doživjela svašta. Pravo na glas i svoju istinu imam.
Stoga, ne miješajmo babe i žabe jer nema potrebe. 🙃🐸
‼️U Hrvatskoj je bio i radio moj pokojni pradjed, moj pokojni djed pa na kraju i moj pokojni tata. Svi su bili poštovani i poštovali su druge.
Svi su ovdje radili i gradili te Hrvatsku nazivali svojom domovinom. 🇭🇷
U našoj kući u Makedoniji je stajala albanska zastava, a pored nje i Hrvatska jer je pokojni tata uvijek govorio: ,, Da nije bilo Hrvatske, ne bi nikad uspjeli. "
Pokojni tata je uvijek govorio: ,, svoje voli, ali poštuj tuđe! " 🇦🇱🩷🇭🇷
U Hrvatskoj sam provela čitavo djetinjstvo, pubertetsko razdoblje i ranu mladost. Otela sam Naima, završila školu, upoznala more ljudi, doživjela svoj prvi poljubac, slomljeno srce, ali i suze radosnice. To i JE moja država, moj dom i tako ostaje.
ALI SISTEM I SUSTAV? Prilagodbe? Zakoni? Tu me nećete ugasiti pa taman me koštalo života. Jer baš zato što nešto volim, zato ne šutim. 👩🦽
I ZA KRAJ:
Ja sam Hrvatski državljanin i to mi nikad oduzeti ne možete, nećete i ne budete, hihi. 🥰
Prebolite me. 🩷
Toliko od mene. ✌️👩🦽
Željela bih iskoristiti ovaj status da se oglasim povodom jedne stvari. Znam da se pravdati ne trebam, ali osjećam da želim objasniti jer mi je važno. 🩷
Dakle, komentari poput:
- ,, A sad je Hrvatska dobra ? "
- ,, Idi u Albaniju, zašto ovdje dolaziš? "
- ,, Hrvatska ti je dala sve, a ti pljuješ po njoj ";
idu direktno na block bez ikakvog povratka natrag iz samo jednog jedinog razloga, a to je: mrzim nacionalizam, nacionaliste i sve što ima ikakve veze s tim. Mrzim provokacije na temelju toga.
❌️ Dakle, mrzim i to je težak NE kod mene! ❌️
Ja jesam pljuvala po Hrvatskom sistemu, po neprilagođenim prostorima, po zdravstvu države vezano za osobe s invaliditetom. Pljuvala sam po nemogućnosti zaposlenja osoba s invaliditetom, po lošoj građevini, manjku rampi, liftova, i niz još toga, za osobe s invaliditetom. 👩🦽
Kao netko tko je kao osoba s invaliditetom živio i čitav svoj život u Hrvatskoj proveo te odrastao, pravo na svoje dojmove, iskustvo, glas, bol i mišljenje imam i iznijela sam ga u sklopu zanimanja kojim se bavim.
🔴 No, to NE znači da je Hrvatski narod loš, da sam nacionalista samo zato jer sam albanka ili da ne znam ni ja što jer to nije istina. 🔴
Majka moga muža je Hrvatica, najbolji prijatelji su mi Hrvati, najveću dobrotu svijeta su mi Hrvati pokazali kada mi je bilo najteže, tako da molim vas! 😊
ALI❗️ALI unatoč dobrom narodu, ne znači da ću sistemu, sustavu, državi šutjeti na zakidanju osoba s invaliditetom, na ne pravima koje ne daju za osobe s invaliditetom, na lošem sistemu i boli. To neću NIKAD!
Prošla sam svašta i doživjela svašta. Pravo na glas i svoju istinu imam.
Stoga, ne miješajmo babe i žabe jer nema potrebe. 🙃🐸
‼️U Hrvatskoj je bio i radio moj pokojni pradjed, moj pokojni djed pa na kraju i moj pokojni tata. Svi su bili poštovani i poštovali su druge.
Svi su ovdje radili i gradili te Hrvatsku nazivali svojom domovinom. 🇭🇷
U našoj kući u Makedoniji je stajala albanska zastava, a pored nje i Hrvatska jer je pokojni tata uvijek govorio: ,, Da nije bilo Hrvatske, ne bi nikad uspjeli. "
Pokojni tata je uvijek govorio: ,, svoje voli, ali poštuj tuđe! " 🇦🇱🩷🇭🇷
U Hrvatskoj sam provela čitavo djetinjstvo, pubertetsko razdoblje i ranu mladost. Otela sam Naima, završila školu, upoznala more ljudi, doživjela svoj prvi poljubac, slomljeno srce, ali i suze radosnice. To i JE moja država, moj dom i tako ostaje.
ALI SISTEM I SUSTAV? Prilagodbe? Zakoni? Tu me nećete ugasiti pa taman me koštalo života. Jer baš zato što nešto volim, zato ne šutim. 👩🦽
I ZA KRAJ:
Ja sam Hrvatski državljanin i to mi nikad oduzeti ne možete, nećete i ne budete, hihi. 🥰
Prebolite me. 🩷
Toliko od mene. ✌️👩🦽
3 days ago
2 days ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Oprosti, ali to ti djeluje poprilično proturječno. Godinama si o Hrvatskoj govorila u najtamnijim tonovima čas sustav čas prilike čas ljude. A sada odjednom velika ljubavna izjava? 🤔
Kritika je u redu sve mi to radimo. Ali vjerodostojnost se gradi na dosljednosti. Ako si jučer sve blatila a danas naglašavaš koliko voliš Hrvatsku teško je povjerovati da su ti riječi iskrene.
I jedno znaj draga koliko god to pokušavala nikada nećeš biti Hrvatica.
Kritika je u redu sve mi to radimo. Ali vjerodostojnost se gradi na dosljednosti. Ako si jučer sve blatila a danas naglašavaš koliko voliš Hrvatsku teško je povjerovati da su ti riječi iskrene.
I jedno znaj draga koliko god to pokušavala nikada nećeš biti Hrvatica.
2 days ago
In response Natalja to his Publication
Für mich ist Nora eine kleine dumme fette Albanerin. Eine Kroatin ist sie bestimmt nicht! 👊✊👆
2 days ago
Opaa.. istina ipak boli!!! Nisi ti Hrvatica da imaš 100 državljanstva 🤮🤮🤮🤮
2 days ago
Stoko jedna podmukla, sad kao priznaješ, a u biti opet lažeš jer to nije istina što opet potvrdjuješ o Hrvatskom lošem sistemu… Šta si još htjela, koji sistem seruljo jedna kad si sve izvukla, iskoristila na lažni način. Najbolji Dr. te operisao, a ti se dočepala Njemačke i onda si srala po njemu, njima, kao loše i pogršno te operisali 😡👊 Jebo ti konj mater više, sad hrvatski narod, ljude kao volip, samo iz jednog razloga… Uvidjela si da najviše lajkova dobijaš iz HR i samo i stvarno samo zbog toga se sad umiljavaš i lažno opravdavaš jer su te svi drugi odjebali… Gdje ti je Albanija, kad si se sa njihovom zastavom ponosno fotkala??? Ne seri više djubretaro smrdjliva, ti si propala i tvojoj lažnoj moći je došao kraj 💪💪👊