Logo
CarboNora Bambucci
3 days ago
#Arbnora
Željela bih iskoristiti ovaj status da se oglasim povodom jedne stvari. Znam da se pravdati ne trebam, ali osjećam da želim objasniti jer mi je važno. 🩷
Dakle, komentari poput:
- ,, A sad je Hrvatska dobra ? "
- ,, Idi u Albaniju, zašto ovdje dolaziš? "
- ,, Hrvatska ti je dala sve, a ti pljuješ po njoj ";
idu direktno na block bez ikakvog povratka natrag iz samo jednog jedinog razloga, a to je: mrzim nacionalizam, nacionaliste i sve što ima ikakve veze s tim. Mrzim provokacije na temelju toga.
❌️ Dakle, mrzim i to je težak NE kod mene! ❌️
Ja jesam pljuvala po Hrvatskom sistemu, po neprilagođenim prostorima, po zdravstvu države vezano za osobe s invaliditetom. Pljuvala sam po nemogućnosti zaposlenja osoba s invaliditetom, po lošoj građevini, manjku rampi, liftova, i niz još toga, za osobe s invaliditetom. 👩‍🦽
Kao netko tko je kao osoba s invaliditetom živio i čitav svoj život u Hrvatskoj proveo te odrastao, pravo na svoje dojmove, iskustvo, glas, bol i mišljenje imam i iznijela sam ga u sklopu zanimanja kojim se bavim.
🔴 No, to NE znači da je Hrvatski narod loš, da sam nacionalista samo zato jer sam albanka ili da ne znam ni ja što jer to nije istina. 🔴
Majka moga muža je Hrvatica, najbolji prijatelji su mi Hrvati, najveću dobrotu svijeta su mi Hrvati pokazali kada mi je bilo najteže, tako da molim vas! 😊
ALI❗️ALI unatoč dobrom narodu, ne znači da ću sistemu, sustavu, državi šutjeti na zakidanju osoba s invaliditetom, na ne pravima koje ne daju za osobe s invaliditetom, na lošem sistemu i boli. To neću NIKAD!
Prošla sam svašta i doživjela svašta. Pravo na glas i svoju istinu imam.
Stoga, ne miješajmo babe i žabe jer nema potrebe. 🙃🐸
‼️U Hrvatskoj je bio i radio moj pokojni pradjed, moj pokojni djed pa na kraju i moj pokojni tata. Svi su bili poštovani i poštovali su druge.
Svi su ovdje radili i gradili te Hrvatsku nazivali svojom domovinom. 🇭🇷
U našoj kući u Makedoniji je stajala albanska zastava, a pored nje i Hrvatska jer je pokojni tata uvijek govorio: ,, Da nije bilo Hrvatske, ne bi nikad uspjeli. "
Pokojni tata je uvijek govorio: ,, svoje voli, ali poštuj tuđe! " 🇦🇱🩷🇭🇷
U Hrvatskoj sam provela čitavo djetinjstvo, pubertetsko razdoblje i ranu mladost. Otela sam Naima, završila školu, upoznala more ljudi, doživjela svoj prvi poljubac, slomljeno srce, ali i suze radosnice. To i JE moja država, moj dom i tako ostaje.
ALI SISTEM I SUSTAV? Prilagodbe? Zakoni? Tu me nećete ugasiti pa taman me koštalo života. Jer baš zato što nešto volim, zato ne šutim. 👩‍🦽
I ZA KRAJ:
Ja sam Hrvatski državljanin i to mi nikad oduzeti ne možete, nećete i ne budete, hihi. 🥰
Prebolite me. 🩷
Toliko od mene. ✌️👩‍🦽
Ayla Novak
3 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Stoko jedna podmukla, sad kao priznaješ, a u biti opet lažeš jer to nije istina što opet potvrdjuješ o Hrvatskom lošem sistemu… Šta si još htjela, koji sistem seruljo jedna kad si sve izvukla, iskoristila na lažni način. Najbolji Dr. te operisao, a ti se dočepala Njemačke i onda si srala po njemu, njima, kao loše i pogršno te operisali 😡👊 Jebo ti konj mater više, sad hrvatski narod, ljude kao volip, samo iz jednog razloga… Uvidjela si da najviše lajkova dobijaš iz HR i samo i stvarno samo zbog toga se sad umiljavaš i lažno opravdavaš jer su te svi drugi odjebali… Gdje ti je Albanija, kad si se sa njihovom zastavom ponosno fotkala??? Ne seri više djubretaro smrdjliva, ti si propala i tvojoj lažnoj moći je došao kraj 💪💪👊
Victoria Carter
3 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Stoka je to
Ayla Novak
Stoka podmukla koja se u djavla pretvorila…
3 days ago
In response Victoria Carter to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it