Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Danas sam prvi put u životu probala nešto novo, a to je vožnja kajakom! 🥰
Čovjek koji iznajmljuje ležaljke tu na plaži nam je poklonio vožnju jer kaže da smo društvo koje unosi veselje na plaži. 🥹
Moram vam priznati da se sama ne bi usudila nikad, ali kad me Naim prebacio, uspjela sam nekako.
Osjećaj je, za mene, bio strašan. 😁 Kajak se ljulja i ja sam se baš uplašila da ćemo se negdje u dubinama prevrnuti, a ne znam plivati. ❤️‍🩹
No, unatoč tome sam ipak probala vožnju i usudila se i nije mi žao jer je pogled na more bio čaroban.
🌊⛱️☀️ Ali, ruku na srce, ne bi više probala. Haha.
Sve u svemu, sutra vam snimim plažu kako izgleda za osobe s invaliditetom, koje su prednosti i mane, ali samo ako ću moći jer se ljudi ne smiju snimati, a plaže su pune.
Vidjet ćemo. Javim vam. 💕
To je to za danas.
Nove uspomene napravljene.
Predivan proveden dan. 🌸
2 days ago
Ayla Novak
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
O jebem ti sve po spisku, odvratna debela prosjačka lažovčino!!! Nemoguće i neizvodljivo je da te je Naim mogao strpati u kajak, e tu si sad baš debelo govno pojela 💩💩💩 Mrš stoko odvratna i ne serendaj više i da znaš da ćeš biti prijavljena uz ovu fotku 💪💪💪
Victoria Carter
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sad se i ja pitam.. kako je ona ušla u to a navodno ima bolove ? I ta njena težina uć u kajak… hm.., očito da ju ništa ne boli..
Ayla Novak
2 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ma lažljiva odvratna patuljčina. Nemoguće je da kao invalid, sa šipkom u nozi i sa bolovima u kralježnici sjedne u kajak… Ni deset ljudi je nebi mogli srtpati, a ne samo kao Naim joj pomogao 🤣🤣😂😂😂