Logo
CarboNora Bambucci
2 days ago
#Arbnora
Danas sam prvi put u životu probala nešto novo, a to je vožnja kajakom! 🥰
Čovjek koji iznajmljuje ležaljke tu na plaži nam je poklonio vožnju jer kaže da smo društvo koje unosi veselje na plaži. 🥹
Moram vam priznati da se sama ne bi usudila nikad, ali kad me Naim prebacio, uspjela sam nekako.
Osjećaj je, za mene, bio strašan. 😁 Kajak se ljulja i ja sam se baš uplašila da ćemo se negdje u dubinama prevrnuti, a ne znam plivati. ❤️‍🩹
No, unatoč tome sam ipak probala vožnju i usudila se i nije mi žao jer je pogled na more bio čaroban.
🌊⛱️☀️ Ali, ruku na srce, ne bi više probala. Haha.
Sve u svemu, sutra vam snimim plažu kako izgleda za osobe s invaliditetom, koje su prednosti i mane, ali samo ako ću moći jer se ljudi ne smiju snimati, a plaže su pune.
Vidjet ćemo. Javim vam. 💕
To je to za danas.
Nove uspomene napravljene.
Predivan proveden dan. 🌸
Victoria Carter
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sad se i ja pitam.. kako je ona ušla u to a navodno ima bolove ? I ta njena težina uć u kajak… hm.., očito da ju ništa ne boli..
Ayla Novak
2 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ma lažljiva odvratna patuljčina. Nemoguće je da kao invalid, sa šipkom u nozi i sa bolovima u kralježnici sjedne u kajak… Ni deset ljudi je nebi mogli srtpati, a ne samo kao Naim joj pomogao 🤣🤣😂😂😂
Victoria Carter
Sa ovim se pokopala...puno materijala za socijalnu službu u Njemačkoj..tupsonica je baš glupa kao i onaj njen tupson...
2 days ago
In response Ayla Novak to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it