Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Draga Rajka. 🥰
Željela bih se ovako javno, jer je to najmanje što mogu, zahvaliti na tvom prijateljstvu, dobroti, ljudskosti i gostoprimstvu.
Nisam još nikada imala prilike sa obitelji otići na more ovako dugo, život se naprosto dogodio, ali zbog tebe, ne moguće je postalo moguće. ☀️🌊⛱️
Ti si svojom dobrotom pomaknula planine i omogućila nam u zadnji čas ove prekrasne uspomene koje ćemo zauvijek pamtiti. 🥹
Hvala ti na tome, neizmjerno! 🩷
Opustila si na par dana sve moje bolove, pružila Otetom Naimu boju koju je toliko priželjkivao, spojila Naiu sa bakom da se brckaju u moru i dala meni mogućnost da je moja seka pored mene i pomaže mi. 🥰
Volimo te i znaj da u nama uvijek imaš obitelj.🌸 Vrata su ti kod nas uvijek otvorena, a ako ti ikad išta zatreba, Oteti od 2 metra i 100kg je tu da uskoči i sve rješava, a bome, nisam ni ja za baciti kad viknem, hahah. 😬
Želimo ti prije svega puno zdravlja jer bez njega ništa i da sve tvoje boli nestanu, a tuge radost postanu. 🥰
Hvala ti još jednom na svemu! 🌷
Čuvaj se, ne daj na sebe i budi uvijek ponosna na svoje dobro srce koje je veće od planine i čišće od sunca.
🏞☀️🩷
8 hours ago
Ayla Novak
6 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Fujj odvratna debela lažna podmukla patuljčino, jadnu naivnu ženu, milog srca si je baš namamila, ne mogu ovaj put reći “ovčetina” jer vidim da je neka velika dobrica i ti si to djubrataro iskoristila i dovela još svekrvu i sestru 🤦‍♀️ Dabogda crkla u najvećim mukama jer to si i zaslužila! Sve moguće poduzimam i na sve strane te prijavljujem sa svim mogućim dokazima jer ti si teški prevarant, monstrum kojeg moramo uništiti 💪💪💪
Victoria Carter
8 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Laž! Ova žena je iz Krka a slika iz Njemačke… laž na laž 🤮🤮🤮🤮
Yellow
3 hours ago
In response Victoria Carter to her Publication
Da, ovo je u Njemačkoj slikano i prema odjeći ne tijekom ljetne sezone. Čudno.