Logo
CarboNora Bambucci
10 hours ago
#Arbnora
Draga Rajka. 🥰
Željela bih se ovako javno, jer je to najmanje što mogu, zahvaliti na tvom prijateljstvu, dobroti, ljudskosti i gostoprimstvu.
Nisam još nikada imala prilike sa obitelji otići na more ovako dugo, život se naprosto dogodio, ali zbog tebe, ne moguće je postalo moguće. ☀️🌊⛱️
Ti si svojom dobrotom pomaknula planine i omogućila nam u zadnji čas ove prekrasne uspomene koje ćemo zauvijek pamtiti. 🥹
Hvala ti na tome, neizmjerno! 🩷
Opustila si na par dana sve moje bolove, pružila Otetom Naimu boju koju je toliko priželjkivao, spojila Naiu sa bakom da se brckaju u moru i dala meni mogućnost da je moja seka pored mene i pomaže mi. 🥰
Volimo te i znaj da u nama uvijek imaš obitelj.🌸 Vrata su ti kod nas uvijek otvorena, a ako ti ikad išta zatreba, Oteti od 2 metra i 100kg je tu da uskoči i sve rješava, a bome, nisam ni ja za baciti kad viknem, hahah. 😬
Želimo ti prije svega puno zdravlja jer bez njega ništa i da sve tvoje boli nestanu, a tuge radost postanu. 🥰
Hvala ti još jednom na svemu! 🌷
Čuvaj se, ne daj na sebe i budi uvijek ponosna na svoje dobro srce koje je veće od planine i čišće od sunca.
🏞☀️🩷
Victoria Carter
Laž! Ova žena je iz Krka a slika iz Njemačke… laž na laž 🤮🤮🤮🤮
10 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Yellow
6 hours ago
In response Victoria Carter to her Publication
Da, ovo je u Njemačkoj slikano i prema odjeći ne tijekom ljetne sezone. Čudno.