#Naim
Sinoć nakon kina morao sam stati ispred Emše u Osijeku, mjesto koje za mene nikad neće biti samo škola, već jedno posebno poglavlje mog života. 2 godine sam hodao ovim hodnicima, sjedio u tim klupama, smijao se, živio i gradio uspomene koje i danas nosim u srcu. ❤️
Kad sam se doselio u Osijek, mislio sam da će sve biti teško. Nova sredina, nova lica, strah da se neću uklopiti. A onda, potpuno neočekivano, tu sam pronašao svoje najbolje razdoblje. Tu sam pronašao ljude koji su mi pokazali da prijateljstvo i toplina mogu izbrisati svaku nesigurnost. Tu sam naučio da promjene nisu uvijek gubitak. Ponekad je baš početak onoga što zauvijek pamtiš. 😊
Ne znam hoću li ikad više proživjeti nešto slično, ali znam da se uvijek rado vraćam u mislima ovim trenucima. Ovdje sam bio istinski sretan. Ovdje je dio mene zauvijek ostao. 😊
Uvijek poslije/prije škole bi išli na kave, družili se, uživali, pjevali. Ma nema šta nismo radili. 😎
Istinski, Osijek je i dalje po meni najjednostavniji i najbolji grad. ❤️
A onda se desio preokret i morao sam se opet seliti zbog okolnosti privatnog života.
Ne brinite ekipa i dalje smo lege. I dalje mislim na vas sve. 💙
Sinoć nakon kina morao sam stati ispred Emše u Osijeku, mjesto koje za mene nikad neće biti samo škola, već jedno posebno poglavlje mog života. 2 godine sam hodao ovim hodnicima, sjedio u tim klupama, smijao se, živio i gradio uspomene koje i danas nosim u srcu. ❤️
Kad sam se doselio u Osijek, mislio sam da će sve biti teško. Nova sredina, nova lica, strah da se neću uklopiti. A onda, potpuno neočekivano, tu sam pronašao svoje najbolje razdoblje. Tu sam pronašao ljude koji su mi pokazali da prijateljstvo i toplina mogu izbrisati svaku nesigurnost. Tu sam naučio da promjene nisu uvijek gubitak. Ponekad je baš početak onoga što zauvijek pamtiš. 😊
Ne znam hoću li ikad više proživjeti nešto slično, ali znam da se uvijek rado vraćam u mislima ovim trenucima. Ovdje sam bio istinski sretan. Ovdje je dio mene zauvijek ostao. 😊
Uvijek poslije/prije škole bi išli na kave, družili se, uživali, pjevali. Ma nema šta nismo radili. 😎
Istinski, Osijek je i dalje po meni najjednostavniji i najbolji grad. ❤️
A onda se desio preokret i morao sam se opet seliti zbog okolnosti privatnog života.
Ne brinite ekipa i dalje smo lege. I dalje mislim na vas sve. 💙
2 months ago
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Znači tu i tada si bio “ istinski sretan”, znači sada nisi baš i sve samo gluma kao što se da i primjetiti… Jebiga, ko te tjerao da ženiš tu ljigavu zlobnu debelu patuljčinu, zar ne kužiš da si ti prolupao pored nje kao i to vaše jadno dijete… Da sam na tvom mjestu, ja bi je već davnih dana odjebala jer bi samo dobio, a ona i te kako izgubila… Budaletino jedna, omadjijala te i glumi pored tebe da je neko i nešto, a u biti je teški proračunati djavo! Kad bi je šutnuo, ona bi svoje smrdljivo govno pojela od muke i nemoći… Sve bi izgubila i bila bi onda manja od makovog zrna i nebi se više duvala i lagala. Ti si glup i ko te jebe kad to ne vidiš 🤦♀️ 🤣
1 month ago
In response Ayla Novak to her Publication
Isprala mu mozak..totalna patologija je to sve kod njih..