Logo
CarboNora Bambucci
5 months ago (E)
#Arbnora
Skupo sam platila svoj aktivizam i svoj glas. 👩‍🦽
Osudili su me lažima i spletkama, klevetali, pljunuli po mojim najmilijima, prstom uprli u moje zdravlje: baš ono zbog čega sam najviše i govorila, i što je najviše boljelo. Pričala sam i ogolila se u ime svih nas. Istih, a opet različitih. Čak su i pojedinci među nama bili dio onih koji su ujedali.
Sve sa ciljem da me ušutkaju... da me ugase. I opet, na kraju svega, unatoč svemu: ponovno bih. Ako treba i tri puta jače, tri puta glasnije.😊
Jer tišina nikad neće biti moj izbor. Tišina znači predaja, strah i prihvaćanje poraza pred društvom i sustavom koji gazi. A ja se ne predajem!
Platila sam cijenu aktivizma i platit ću, ako treba, i kamate na svoj glas, ali na svoju istinu ne dam. Jer što mi vrijedi išta, ako toj istini ne mogu pogledati u oči? Ne nose mi se roze naočale: ja nosim svoju istinu.
Laku noć svima.👩‍🦽🩷
Ayla Novak
Da tako tako stvarno misliš, ne bi onda sad baljezgala gluposti, usrala si se ti od straha. Priičaš o nekoj istini, a znaš da lažeš ko stoka, zato i jeste potjera za tobom. Samo se ti tješi i dalje svojim lažima, ali ovaj put ti neće uspjeti. Ti ćeš se morati predati htjela ti ili ne 💪👊👊
5 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it