Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Znate li zašto mene pojedinci baš ne vole? Ali odgovor je vrlo jednostavan i ne, ne glasi:" ne možemo se svakome svidjeti " jer u mom slucaju glasi sljedeće:
,, Jer nisam dozvolila ulogu sažaljenja na sebe, na što su vecina kada su osobe s invaliditetom u pitanju navikla. " ☺️👩‍🦽
Daaa,da!
Sad, Vi koji me duže pratite, POGODITE u komentarima, gdje su i kome tu ulogu prebacili?
Razmislite dobro!
Koga najčešće žale u komentarima kad ja na sebe ne dam jer naprosto netko MORA biti za zaljenje kada je invaliditet u pitanju?
3,2,1...komentari SAD.
2 months ago
Yellow
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Zašto te pojedinci ne vole? Prije te tisuće i tisuće ljudi ne vole. Zbog toga kakva si osoba iznutra te ne vole. Pa tolike osi influenceri se ne sažalijevaju pa ih ljudi vole. Jeftina manipulacija publike kao i obično.
Helena
2 months ago
Iskreno? Ovaj tekst odiše samodopadnošću. 🤦‍♀️
Nitko te ne mora sažalijevati, ali upravo time što neprestano ponavljaš kako ti sažaljenje ne treba, zapravo pokazuješ da oko njega gradiš cijeli svoj identitet.
Snaga se ne objavljuje u statusima, snaga se živi. A oni koji su doista snažni, oni kojima se divi, nemaju potrebu dramatično dokazivati da su izvan dohvata tuđeg sažaljenja.

Tvoje riječi, umjesto da odražavaju dostojanstvo, zvuče kao zahtjev za priznanjem: pogledajte me, ja sam iznad svega toga. Ali time ne uzdižeš sebe, već spuštaš druge.
I to famozno: „Netko mora biti za sažaljenje“… Ne, nitko ne mora. To je samo tvoja projekcija. Nije problem u komentarima, nije problem u svijetu. Problem je u tonu kojim gledaš na druge, tonom koji više podsjeća na nadmenost nego na hrabrost.

Prava veličina šuti dok ostaje uspravna. A ti? Ti vičeš i time otkrivaš da još uvijek stojiš u sjeni onoga protiv čega se buniš.
Victoria Carter
2 months ago
Svi žale ovog tutleka a tebe to rajca jer si bolesna u glavu! I ovako ga ponižavaš..on debil ne kuži koja je budala ali nije ga ni briga jer bi se za igrice prodao pa makar bio debil....oboje ste blesavi..
Ayla Novak
2 months ago
Uh, peder i smrdljiva debilkuša, kad i kako ili uopšte kad se seksate i dali mu se uopšte diže ona “stvar” na tebe tako debelu i odvratnu smrdulju? Da sam muško i da nisam peder, radije bi drka.la, nego tebe tako odvratnu debelu smrdulju je.ala, fuj i bljak 😝🤮🤮🤮