Logo
CarboNora Bambucci
4 months ago
#Arbnora
Često me pitate kako djeci najbolje predstaviti osobe s invaliditetom, a da to bude u skladu s njihovom dobi? 🙂
Moj odgovor uvijek bude: igračke! Kroz igru, maštu i ljubav podižete im svijest o različitostima. Nemojte biti roditelji djeteta koje gleda začuđeno u osobe s invaliditetom vani jer ih roditelji nisu educirali da različitosti postoje. Nemojte da osobama s invaliditetom bude neugodno zbog vas. Nemojte da i vama samima kao roditelju bude neugodno zbog vašeg djeteta jer ga VI niste podučili. Nemojte. Vaša zadaća je podučavati djecu o različitostima jer je to tako važno. Znajte da znanje ruši predrasude i diskriminaciju, a predrasude, vrijeđanje, zlostavljanje drugih jer su različiti počinje od malih nogu. Pogodite zašto? Zato što roditelji većinom djeci nisu predstavili različitosti. Ne krivim ih jer vjerujem da i njima nitko nije predstavio različitosti nikad pa sada imaju predrasude i ništa ne znaju . Ali zato sam ja tu da vas podsjetim da bar djeci bolje pružite. Znanje je moć i čim prije ga djeca usvoje, tim bolje svoj djeci, pogotovo onoj s različitostima. ❤️
Ayla Novak
Tvoja objava govori više o tebi nego o odgoju. Velike riječi i puno laganja ali pravi se odgoj ne prepoznaje u rečenicama, nego u karakteru glupačo debilna. Govoriš o vrijednostima dok druge podučavaš kao da stojiš iznad njih. Onaj tko doista razumije što znači odgoj, pokazuje to vlastitim primjerom, a ne javnim govorima. Možda bi bilo pametnije da se najprije posvetiš vlastitoj obitelji prije nego što pokušavaš odgajati cijeli svijet. Jer tko nema reda kod kuće, nema ni pravo držati lekcije o odgoju… jesi razumjela krmačetino odjebana debilna i propala 💪👊
4 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it