4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Jebo ti konj mater šiptarsku koja te izbacila na ovaj svijet gdje ne pripadaš, ti si propali šiptarski izbačak koja je slučajno opstala i pretvorila se u ljigavog glumnog prosjačkog djavola koja je mislila da će nadvladati i moći opstatiti! Neće moći više tako drobuljo opičena i prolupana jer mi te rušimo i to ti ja garantujem 💪
Koliko moraš sad videa džabe puštati jer si opet kao i prije kažnjena na fejsu i bez ikakvog primanja, čak ti ni ovčurine ne mogu pomoći… Bezvrijedno i glupo ti je to glumetanje što laprdaš, kao nesvjestica i Dr. će snimiti i vidjeti, a svim doktorima si dopizdila i zato uvjek ideš u drugi grad da te kao pregledaju 🤣😂😂 Ajde budaletino smrdljjiva i odjebana, bar jednom budi iskrena prema tim tvojim još malim naivnim ovčurinama koji te još podržavaju, zašto si 2 dana nestala na fejsu i zašto si kod svog ptolupanaog pederčića objavljivljala fotke na njegovom profilu??? Uuuuujjjjuuujjj, al si baš, baš odlijepila i džabe ti svaki lažni prosjački pokušaj jer protiv mene koja te do bola mrzim nećeš više moći jer znam da si skoro u rupači 😁💪💪
Koliko moraš sad videa džabe puštati jer si opet kao i prije kažnjena na fejsu i bez ikakvog primanja, čak ti ni ovčurine ne mogu pomoći… Bezvrijedno i glupo ti je to glumetanje što laprdaš, kao nesvjestica i Dr. će snimiti i vidjeti, a svim doktorima si dopizdila i zato uvjek ideš u drugi grad da te kao pregledaju 🤣😂😂 Ajde budaletino smrdljjiva i odjebana, bar jednom budi iskrena prema tim tvojim još malim naivnim ovčurinama koji te još podržavaju, zašto si 2 dana nestala na fejsu i zašto si kod svog ptolupanaog pederčića objavljivljala fotke na njegovom profilu??? Uuuuujjjjuuujjj, al si baš, baš odlijepila i džabe ti svaki lažni prosjački pokušaj jer protiv mene koja te do bola mrzim nećeš više moći jer znam da si skoro u rupači 😁💪💪
4 days ago
Znači meta joj je vratila stranicu. Šteta.
4 days ago
Tvoji problemi su isključivo tvoje delo. Oni ne proizlaze ni iz čega drugog osim iz tvog teškog gojaznog stanja i tvoje hronične lenjosti. Tvoje telo je preopterećeno i sasvim je logično da se oglašava. Godinama si govorio o nekakvom mentoru. Gde je sada? Nikada nije postojao. On živi samo u tvojoj preuveličanoj mašti, bajka koju si sam sebi ispričao. Iznova plasiraš izmišljene priče, uveren da će ih drugi prihvatiti kao istinu. Neće. Niko razuman u njih ne veruje. Nećeš smršati. Nastavićeš da se gojiš, izgovor po izgovor, korak po korak, bez ikakvog prekida.
4 days ago
In response Marija to her Publication
Ide kod neurologa da vidi u čemu je problem jer u njezinoj glavi pretilost sigurno nije 🙈.