Logo
Ayla Novak
Jebo ti konj mater šiptarsku koja te izbacila na ovaj svijet gdje ne pripadaš, ti si propali šiptarski izbačak koja je slučajno opstala i pretvorila se u ljigavog glumnog prosjačkog djavola koja je mislila da će nadvladati i moći opstatiti! Neće moći više tako drobuljo opičena i prolupana jer mi te rušimo i to ti ja garantujem 💪
Koliko moraš sad videa džabe puštati jer si opet kao i prije kažnjena na fejsu i bez ikakvog primanja, čak ti ni ovčurine ne mogu pomoći… Bezvrijedno i glupo ti je to glumetanje što laprdaš, kao nesvjestica i Dr. će snimiti i vidjeti, a svim doktorima si dopizdila i zato uvjek ideš u drugi grad da te kao pregledaju 🤣😂😂 Ajde budaletino smrdljjiva i odjebana, bar jednom budi iskrena prema tim tvojim još malim naivnim ovčurinama koji te još podržavaju, zašto si 2 dana nestala na fejsu i zašto si kod svog ptolupanaog pederčića objavljivljala fotke na njegovom profilu??? Uuuuujjjjuuujjj, al si baš, baš odlijepila i džabe ti svaki lažni prosjački pokušaj jer protiv mene koja te do bola mrzim nećeš više moći jer znam da si skoro u rupači 😁💪💪
4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it