#Naim
Danas nešto scrollam po starim slikama i naiđem na ovu sliku. 😄
Mislim da je ovo 2016 godina...
Posjećivao sam Noru u toplicama dok je bila na terapijama i na klupici sjedimo, dosta mlađi nego danas, puni ljubavi, zaigrani, naslikavamo se i planiramo život kakav danas živimo. 😊
Prošlo je puno godina od tada, promjenili smo se, sazrijeli zajedno, stvorili obitelj, ništa nije isto, uspjeli smo dosta toga, ali je ljubav ostala. 💙
Zahvalan sam na prekrasnim uspomenama i svemu što smo zajedno izgradili, a vraćati se lijepim slikama uvijek volim jer me podsjete gdje smo danas i koliko smo daleko dogurali.☘️
Danas nešto scrollam po starim slikama i naiđem na ovu sliku. 😄
Mislim da je ovo 2016 godina...
Posjećivao sam Noru u toplicama dok je bila na terapijama i na klupici sjedimo, dosta mlađi nego danas, puni ljubavi, zaigrani, naslikavamo se i planiramo život kakav danas živimo. 😊
Prošlo je puno godina od tada, promjenili smo se, sazrijeli zajedno, stvorili obitelj, ništa nije isto, uspjeli smo dosta toga, ali je ljubav ostala. 💙
Zahvalan sam na prekrasnim uspomenama i svemu što smo zajedno izgradili, a vraćati se lijepim slikama uvijek volim jer me podsjete gdje smo danas i koliko smo daleko dogurali.☘️
17 hours ago
15 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Baš taj isplaženi jezik i uz to što si sad napisao, baš paše…Prolupali obadvoje i pustili pogrešnu fotku gdje se baš vidi velika ljubav 🤣😂😂 Jado jadni i propali zamadjijani pederko, a i ta tvoja odvaljena debela krmačetina se baš vidi, koliko serete i lažete jer obstati nećete moći više i sad ide laž nad lažima, a i to vam džab, džabe više 🤣😂💪 Vi ste odvaljene i provaljene ljigotine i dugo će se pamtiti 🤣💪 Jadni pederčina i lažna drobasta patuljčina, e to će biti uskoro u prvi natpis u info časopisu 🤣🤣😂