Logo
CarboNora Bambucci
17 hours ago
#Naim
Danas nešto scrollam po starim slikama i naiđem na ovu sliku. 😄
Mislim da je ovo 2016 godina...
Posjećivao sam Noru u toplicama dok je bila na terapijama i na klupici sjedimo, dosta mlađi nego danas, puni ljubavi, zaigrani, naslikavamo se i planiramo život kakav danas živimo. 😊
Prošlo je puno godina od tada, promjenili smo se, sazrijeli zajedno, stvorili obitelj, ništa nije isto, uspjeli smo dosta toga, ali je ljubav ostala. 💙
Zahvalan sam na prekrasnim uspomenama i svemu što smo zajedno izgradili, a vraćati se lijepim slikama uvijek volim jer me podsjete gdje smo danas i koliko smo daleko dogurali.☘️
Ayla Novak
Baš taj isplaženi jezik i uz to što si sad napisao, baš paše…Prolupali obadvoje i pustili pogrešnu fotku gdje se baš vidi velika ljubav 🤣😂😂 Jado jadni i propali zamadjijani pederko, a i ta tvoja odvaljena debela krmačetina se baš vidi, koliko serete i lažete jer obstati nećete moći više i sad ide laž nad lažima, a i to vam džab, džabe više 🤣😂💪 Vi ste odvaljene i provaljene ljigotine i dugo će se pamtiti 🤣💪 Jadni pederčina i lažna drobasta patuljčina, e to će biti uskoro u prvi natpis u info časopisu 🤣🤣😂
15 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it