1 day ago
#Arbnora
Dosta vas me pitalo za recept fine riže sa špinatom, sampinjonima i besamel sosom. 🥰
Evo ukratko i vrlo jednostavno:
Luk se na ulju preprzi. Dodaju se gljive. Čeka da se omekane. Doda se na kraju špinat. Začini se. Malo se dolije vodom. I onda se stavi 2 šalice riže i 4 šalice vode. Čekamo da riža vodu upije i pri kraju dodamo malo besamel sosa i dok se to sve sjedini, bude gotovo.😋
Jako je kremasto, toplo i ukusno, taman za ove zime i hladna vremena vani.👨🍳👩🦽👨🍳👩🦽
Moje tople preporuke! 👌❤️
Dosta vas me pitalo za recept fine riže sa špinatom, sampinjonima i besamel sosom. 🥰
Evo ukratko i vrlo jednostavno:
Luk se na ulju preprzi. Dodaju se gljive. Čeka da se omekane. Doda se na kraju špinat. Začini se. Malo se dolije vodom. I onda se stavi 2 šalice riže i 4 šalice vode. Čekamo da riža vodu upije i pri kraju dodamo malo besamel sosa i dok se to sve sjedini, bude gotovo.😋
Jako je kremasto, toplo i ukusno, taman za ove zime i hladna vremena vani.👨🍳👩🦽👨🍳👩🦽
Moje tople preporuke! 👌❤️
Zašto opet lažeš kad znamo da ti pojma nemaš o kuhanju i ko ti u to povjeruje je onda isto opamprčen u tikvaru kao i ti. Zašto toliko namećeš sebe, zar nije dovoljna jedna fotka ili ti stvarno misliš da si mačka ipo pa izbacila 3 fotke 😝 Ne zna se koja je fotka odvratnija, pogledaj si tu usukanu nosurdinu, a da o ostalom ne govorim 🤮 Više lajka bi dobila od ovaca da si bez sebe objavila taj meni ručak jer ovako samo kvariš izgled.
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
1 day ago
In response Ayla Novak to her Publication
Bas sam isto napisala,a nisam procitala vas komentar...
8 hours ago
In response Mirakle to her Publication
Onda imamo isto mišljenje 😅 ja uvjek prvo komentarišem pa onda čitam druge komentare i zna se desiti da se podudaraju 🥰🍀