Logo
CarboNora Bambucci
2 days ago
#Arbnora
Dosta vas me pitalo za recept fine riže sa špinatom, sampinjonima i besamel sosom. 🥰
Evo ukratko i vrlo jednostavno:
Luk se na ulju preprzi. Dodaju se gljive. Čeka da se omekane. Doda se na kraju špinat. Začini se. Malo se dolije vodom. I onda se stavi 2 šalice riže i 4 šalice vode. Čekamo da riža vodu upije i pri kraju dodamo malo besamel sosa i dok se to sve sjedini, bude gotovo.😋
Jako je kremasto, toplo i ukusno, taman za ove zime i hladna vremena vani.👨‍🍳👩‍🦽👨‍🍳👩‍🦽
Moje tople preporuke! 👌❤️
Ayla Novak
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Zašto opet lažeš kad znamo da ti pojma nemaš o kuhanju i ko ti u to povjeruje je onda isto opamprčen u tikvaru kao i ti. Zašto toliko namećeš sebe, zar nije dovoljna jedna fotka ili ti stvarno misliš da si mačka ipo pa izbacila 3 fotke 😝 Ne zna se koja je fotka odvratnija, pogledaj si tu usukanu nosurdinu, a da o ostalom ne govorim 🤮 Više lajka bi dobila od ovaca da si bez sebe objavila taj meni ručak jer ovako samo kvariš izgled.
Mirakle
1 day ago
In response Ayla Novak to her Publication
Bas sam isto napisala,a nisam procitala vas komentar...
Ayla Novak
Onda imamo isto mišljenje 😅 ja uvjek prvo komentarišem pa onda čitam druge komentare i zna se desiti da se podudaraju 🥰🍀
10 hours ago
In response Mirakle to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it